Oldalak

2016. július 20., szerda

Nagy nyári kihívás: 4. Fagylalt





Sziasztok!





Folytatódik Bella nyári kihívása, immáron a negyedik fordulónál tartunk. Több ötlet is eszembe jutott a fagylalt kapcsán. Nyomdamintám csak egy kis picike van, így azt inkább nem szerettem volna használni..... Akkor jött képbe, hogy kipróbálom a drip marble technikát, csak sajnos nem volt min elkészíteni, egy egyszerű műanyag lapon próbáltam, de sajnos nem tudtam felszedni. Water marbleban nagyon nem vagyok jó, így maradt a dry marble, amit közvetlenül a körömfelületen készítettem el, hát meg is látszik rajta. Bár előbb nyomdafejeken kezdtem el, csak aztán úgy gondoltam, túl soká szárad meg, meg lehet vastag is lesz, hát miért ne készíteném közvetlenül a körmön!? Amikor elkészült a két középső ujj, akkor kicsit sajnálkozva tekintettem a nyomdafejekre, hogy már megszáradt, és akkor most ez kárba vész, mert ha elraktározom, mire ismét elővenném oly száraz lesz, hogy törik, tehát kuka. Eredetileg a pici fagyikat akartam a fennmaradó ujjakra, de aztán mást gondoltam. A Moyra Lacelove lemezén található ilyen négyzetrács minta, mely hasonló a fagylalttölcsér mintájához, és így mégsem mentek kárba a száraz "matricáim" sem. :D Nem tudom mennyire jön le, de a mutató- és kisujjakon olvadozó fagyit szimbolizálok a tölcsér szélén. A páromnak nagyon tetszett. :D

Először a bal kezem mutatom meg, bár a jobb jobban sikerült. Nem csoda, mert balkezes vagyok.....  Sajnos a SV fedőlakk összehúzta, főleg a kisujjamon látszik. Igaz, picit én is kicsire vágtam a decalst, a lakk pedig még rátett..... De így maradt, nem volt idegzetem újrakezdeni.








És akkor a jobb kéz:











A jobb kezemen a mutató- és a gyűrűsujjam volt a kedvencem. (-:

Felhasznált termékek:
  • OPI Start-to-Finish
  • Essence The Darks 58 Need Your Love
  • S-he 322
  • S-he 143
  • Essence Creamylicious 04 Chocolate Shake
  • MdU 23 Chocolate
  • Cien top coat
  • Seche Vite top coat
  • Moyra Lacelove paletta
  • Pueen Lace Blossom paletta

Lessetek be a többiekhez is!



Minden jót!

7 megjegyzés:

  1. Szuper,hogy megcsináltad mindkét kezedre.Nekem a mani ötlete tetszik,a színeket kicsit sötétnek találom,ettől független szép lett a végeredmény.Igényes!
    Kár,hogy nem jött össze a drip marble,de ne add fel,amint lesz szilikonlapod,menni fog :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! (-: Hát igen..... Egy napig hordtam is. :D Valóban nem igazán nyári lett a színe, üvegben ez az Essence barnábbnak tűnt....
      Ha lesz ilyen lapom biztosan fogok vele kísérletezni, jó móka!

      Törlés
  2. Nekem az áfonyás jégkrém jut róla eszembe, ahogy örvénylenek a színek. Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Igen, annak van hasonló színe, a fejemben csoki volt, ez lett belőle. A gyümölcsöket egyébként nem szeretem, talán azért. (-:

      Törlés
  3. Jó Lett! Nekem is áfonyás vagy szedres fagyi jutott eszembe. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :D Hát igen, sajnos nem pont csoki lett, de szégyen ide vagy oda barna lakkom csak homoklakk van..

      Törlés
  4. Nagyon szupi! Igazi, olvadó fagyi :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...