Oldalak

2017. augusztus 21., hétfő

Manikűrvadász 34. forduló


Sziasztok!

 

Ismét egy újabb Manikűrvadász forduló veszi kezdetét, méhozzá ezennel már a 34. Míg nem volt blogom is kíváncsian vártam az újabbnál újabb fordulókat, mióta magam is részt veszek, még inkább! Sajnos, régen ama ominózus hétfő estén végére sem értem a posztoknak, manapság sajnos már egyre kevesebben veszünk ebben részt. Én sajnálom ezt, hiszen Bella egy teljesen egyedi, és érdekes kihívást álmdott meg számunkra, bízom benne, hogy ezt csak egy hullámvölgy a történetében.

Bella ezennel Mannát kérte fel, hogy legyen háziasszonya ennek a fordulónak, azaz most Ő bonyolítja le a játékot. A fáradozásáért innen is köszönet Neki!!

Jó pár fordulón már részt vettem, és most először adta a sors páromul Bellát! Tudtam, ha Őt kapom, a bőség zavarában fogok szenvedni a sok szép manikűrje között. Tényleg nem is lett ez másképpen, talán annyi könnyebbség akadt, hogy igyekeztem egy nyárais munkáját újraalkotni. Az én verzióm ugyan teljesen más lett, de azért remélem, hogy így is felismerhető a hasonlóság!

Az alábbi manikűrt választottam ki tehát:


még egyszer az eredeti manikűr linkje

Sajnos, nekem ilyen kék lakkom nincs, de azért igyekeztem világoskékeket összeszedni. Az Essence lakk most debütált nálam, ehhez a manikűrhöz használtam először. A cola illat nem számottevő, de szerintem szép árnyalat, a fedésével sem volt probléma, mert két rétegben láthatjátok. A horgonyt is és a csíkokat is nyomdázva oldottam meg. Kicsit másabb, de szerettem viselni! A kis kövecske lemaradt, pedig elő is készítettem, de a horgony teteje nem olyan helyre esett, hogy jól mutatott volna rajta..











Felhasznált termékek:
  • Sally Hansen Complete Care 7-in-1
  • Bourjois 1 Seconde 54 Blue-tiful
  • Essence I Want Candy 02 I Want Cola!
  • Moyra  SP. 07 nyomdalakk
  • Ya Qin An fekete nyomdalakk
  • Seche Vite top coat
  • Cici & Sisi 24 paletta
  • Moyra No. 112. Far Far Away paletta

Hogy tetszik?

Nézzétek meg a többiek munkáit is!


Minden jót!

4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...