Oldalak

2017. október 31., kedd

Happy Halloween! BP-L077 paletta


Sziasztok!


Egy paletta tesztjét hozom ma főleg, mert szerepelni fog egy Born Pretty fedőlakk is a történetben. Olyan kis vicces minták találhatóak ezen a lemezem, ezért válaszottam bele az aktuális tesztcsomagomba. És akkor nem is figyeltem, hogy olyan minta is található rajta, ami tökéletes Halloweenre is, így meg is ragadtam ezt az alkalmat. Sajnos, idén nem érkeztem több ilyen témájú manikűrrel, pedig annyira szeretem ezeket a motívumokat.......

A lemezről már tényleg csak a szokásosakat tudom elmondani: Jó minőség, semmilyen problémát nem okoz a használata, én csak ajánlani tudom!


És akkor azért ejtsünk szót a fedőlakkról is! Azt ígéri, hogy nem keni el a mintákat, és ezt be is váltja, nem okozott ilyen problémát. Egészen gyorsan szárad, de ha hipergyors száradást szeretnétek ne ezt válasszátok. Nem gélhatású, tehát annyira nem lesz fényes én olyan vékonyabb bevonatot képez. A gyűrűsujjamon lévő Moyra holós lakkal nem működik közre hibátlanul, kicsit egyenetlenre, bubisra száradt, ami érdekes módon másnapra kicsit normalizálódott. (Este használtam). Párnanyomatot nem tapasztaltam, én ajánlom ezt a lakkot! A nagy, szögletes kupak levehető, egy kisebb, kényelemsebb fogású kupak rejtőzik alatta, csak ezt elfelejtettem lefényképezni.

A manikűrhöz használt My Dance lakk szuperül helyettesíti a NCLA Saltwater Baths lakkját! Ha esetleg valaki egy olcsó alternatívát keres rá, majdnem ugyanolyan, sőt!! Nem kentem egymás mellé, de megtévesztésig hasonlít rá! Csak ez a lakk 2 réteges, a NCLA pedig három, és ez kicsit "szagos", de száradás után már nem érezhető.












Felhasznált termékek:
  • Sally Hansen Complete Care 7-in-1
  • My Dance Purple Black
  • Moyra Holographic No. 251
  • Essence 141 Így Princess 
  • MdU 49 Lavander
  • Born Pretty No Smudge Top Coat Oil Nail Art Stamping Printed Care top coat
  • Born Pretty BP-L077 paletta



Ha megtetszett a nyomdalemez, az alábbi linkről rendelheted meg:
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-stamping-template-funny-expression-rectangle-manicure-nail-image-plate-l077-p-40068.html

A fedőlakkot pedig innen tudod megrendelni:
http://www.bornprettystore.com/bottle-10ml-born-pretty-smudge-coat-nail-stamping-printed-care-p-27749.html




Kedvelitek a Halloween mintákat?

Minden jót!


4 megjegyzés:

  1. Szép lett a manikűr, a kék is nagyon csinos rajtad. :) (Amikor elkezdtem olvasni, azt hittem, hogy a Honor Roll az alap.) Jók a minták, cuki a tök.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! (-: A Honor Roll is megvan, abban kicsit nagyobb glitterek vannak, és picit másabb kék, de az is nagyon szép! Pedig annyira nem vagyok "kékes". (-:

      Törlés
  2. jó ez a lemez bár én csak stamping decal-hoz használnám, azért nem szereztem be :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is azt terveztem illetve arra gondoltam ahhoz a technikához tökéletes, de nem volt kedvem.....

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...