Oldalak

2019. június 10., hétfő

Nyárra hangolódva kihívás - Neon


Sziasztok!


Már második fordulójánál tartunk Akane nyári kihívásának. Mai témánk a neon. Nincs túl sok neon színű lakkom, annyira nem kedvencem az ilyen élénk szín, meg kicsit kötött is és szezonális is. Igaz, hogy én nem vagyok "évszaklakkozó", de azért neont én is csak nyáron kenek. Akkor is ritkán.....

Most mégis megtetszett ez a manikűr, pedig nagyon nem tudtam mit is kenjek...... De végül egy régi, "döglött" Cupcake Polish lakkot használtam, a Berry Good Looking árnyalatot, mely mindig is a kedvenc lilám volt, és tesssék, ilyen lett...... Természetesen ezt a lakk gyártója is elismerte, így kaptam egy új lakkot, mely talán nem vált ennyire színt..... A gyűrűs- és középső ujjakra pedig az Anna Gorelova by Dance Legend 04 Украса /Ukrasa/ lakkja került, és erre nyomdáztam az egyetlen neon színű nyomdalakkommal, ami a Moyra SP. 20 színe.

És akkor ejtenék néhány szót a használt nyomdalemezről is, mely a Born Pretty Storetól kért tesztcsomagomban lapult. Ez egy nagyméretű Nicole Diary lemez, a Nicole Diary-L03. Jól használható, jó minőségű, és szerintem nagyon szép mintákat tartalmaz:


Amiben másabb, mint az általában megszokott lemezek, hogy mélyebbek a minták, és olyan éles... Nehéz tisztítani és sok nyomdalakkot elnyel. De ezeket meg lehet bocsátani, mert olyan szép!
A lemez mérete: 95×145 mm, az egész körmös minták pedig 15×20 mm-esek, átlagos körömhosszhoz ideálisak.













Ha megtetszett a lemez az alábbi linken rendelheted meg:

Használd a MYB10 kódot, és 10%-os kedvezményt ad a nem akciós termékekre a webáruház.






Nézzétek meg a többiek munkáit is!



Minden jót!

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...