Oldalak

2016. február 16., kedd

Addicts Challenge: 7. Cute things

Sziasztok!

Már a hetedik állomásánál tartunk Timi kihívásának, hamarosan vége is......
Nos, a cuki kategóriába végülis nem tudom, mennyire fér ez a manikűr bele. :D Gondolkodtam, és hát mostanában sok rózsaszín manikűr volt a blogon, mert ugye végülis mi a legcukibb szín..? Az hiszem, a rózsaszín! Én éppen ezért zöldben gondolkodtam...... Még az ősszel kaptam ajándékba két ív vizes matricát Ágitól. Valahogy most úgy éreztem, eljött az ideje, hogy kipróáljam. Bevallom, ez előtt még sohasem használtam ilyet, tehát ennek fényében nézzétek a képeket! :D És milyen édekes..... A jobb kezem gyűrűsujjára használtam először, majd a középsőre. Ezek kitűnően sikerültek, de sajnos a bal kezemen nagyon elbaltáztam, és nem igazán volt idegzetem újrakezdeni. Mint azt már azt hiszem írtam, én balkezes vagyok, tehát érthető, ha ezt veszem, igaz a stamping decals a balra jobban szokott sikerülni. :D De azért mutatok képet a balról is, hadd legyen teljes, hát vállalom a mostani lúzerséget......












Felhasznált termékek:
  • OPI Start-to-Finish
  • Anna Gorelova by Dance Legend 19 "Szirin" (Сирин)
  • ILNP 1 Up
  • Moyra Gel Look Gel Coat
  • Vizes matricák

Nézzetek be a többiekhez is, biztosan nagyon cukit alkottak!


Minden jót!

13 megjegyzés:

  1. Hehe, nagyon kis cuki lett, apró lábnyomok :) Az a zöld lakk valami csodás színű!!! Jól sikerült az első próbálkozásod a vizesmatricával, én nagyon szeretem használni őket, de az egész körmös mintákkal néha elég nehéz bánni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Valahogyan a nyomdázás közelebb áll hozzám. Viszont azért vannak olyan szép, kifinomult minták, melyeket így szebben körömre lehet vinni. Én azt tapasztaltam, nagyon könnyen meggyűrődik a kis matrica.

      Törlés
  2. Az Ilnp mennyire szép már :O De az egész manikűr nagyon tetszik,hihetetlen jó az összhang.
    Néha nekem is begyűrődik a minta,de fedőlakkal lehet korrigálni :) Én szeretem a vizes matricákat,csak keveset használom őket :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! ((-: Élőben is nagyon szép az ILNP lakk! Hát igen, ebhez a technikához is kell gyakorlat! Nagyon szép matricák vannak, az biztos. (-: Valamiért olyan zöld kedvem lett, és ekkor nutott eszembe, hogy színben passzolnak a matricák. (-:

      Törlés
  3. Szerintem nagyon is belefér a cukiság kategóriába ez a mani! :) Az a sötét kék (vagy zöld inkább?) lakk pedig gyönyörű. És baglyos... *-* :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Inkább zöldes a lakk, sajnos ezt már utóbb figyeltem, hogy nem igazán élethű a képeken a színe.. A baglyos design nekem is nagyon tetszik. (-:

      Törlés
  4. Cukik a kis lábnyomok, nagyon tetszik a mani!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon édes lett! Ez az Anna Gorelova lakk igazán mesés, felkerült a listámra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! (-: A lakk inkább zöldes, mielőtt megvennéd nézz róla swatchokat. ;)

      Törlés
  6. Nagyon cuki lett! én még nem használtam vizes matricát, de a tiéd tök jól sikerült:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Hát, kis gyakorlat kell hozzá, nekem is ezért nem lett mindegyik olyan jó, de nem rosszak ezek a matricák, szépeket lehet velük alkotni. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...