Oldalak

2018. október 8., hétfő

Kedvenc minta kihíváa - Geometrikus


Sziasztok!


Utolsó előtti témánkhoz értünk az Akane által indított kihívásban. Jó kis téma, kedvelem a geometrikus mintákat. Sajnos, ez a manikűr nem éppen úgy sikerült, mint szerettem volna, fejben sokkal klasszabbnak képzeltem el, és ez lett belőle. Azért nem mostam le rögtön!!

Úgymond alapul a Foxy Paws I'm Looking For Corny In My Life lakkját választottam. Mert szép lila. Viszont nyomdázni nem akartam erre, hogy a glitterekkel kicsit sok lesz, így a két középső ujjamra az  Astor 594 VIP Violet színe került. Üvegben nagyon hasonló volt a tónusuk, hát most nem ezt választanám a másik lila mellé, de nem volt már kedvem lemosni...... Az Essence 04 Gold Digger lakkjával nyomdáztam rá, de nem voltam elégedett az összhatással, így fedőlakkokat is bevetettem: Picture Polish Holiday és Moyra No. 77 ezekből egymásra kentem egy-egy réteget. A középső ujjamra a BeautyBigBang XL-006 palettáról választottam egy mintát, míg a gyűrűsujjamra a Pueen Lace Blossomról ment a minta.











Milyen lett?

Ne felejtsétek el megnézni a többiek munkáját sem!



Minden jót!

3 megjegyzés:

  1. Szerintem jó lett, nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. szép ez az astor violet, jól passzol a foxy-hoz :) először azt hittem pókháló, így halloween-esnek tűnik elsőre, de tök jó lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Milyen furcsa, pókhálót most viselek, de csak szerényen. :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...