Oldalak

2016. december 26., hétfő

Manikűrvadász 29; Karácsonyi fordulóSziasztok!Elérkezett a Karácsony, és ezzel együtt a Manikűrvadász 29. ünnepi, karácsonyi fordulója. Ahol a választott, vadászott manikűrt karácsonyiassá kellett tennünk, hacsak nem éppen olyat választott valaki. Nagyon örülök, hogy ismét részt vehetek a Bella által megálmodott és útjára indított kezdeményezésben. Mindig nagy izgalommal várom a párok sorsolását, hogy vajon kitől is alkothatok újra egy manikűrt! Ezúttal a sors Karolinát válaszotta páromul, így nála nézelődhettem. Eddig nem ismertem a blogját, pedig igen szépeket alkot, kukkantsatok be hozzá ti is! Én elég sokáig nézelődtem, mire lelőttem az áldozatomat! Azaz kiválaszottam egy manikűrt. Aki ismer tudja, hogy nem rajongok nagyon a tipikus karácsonyi manikűrökért, nem is tudom, miért.. Egy kifestős manikűrnél állapodtam meg, mert nagyon szeretem az ilyen mintákat, meg régóta terveztem, hogy egy hasonlót kellene készítenem, csak mindig elodáztam, így aztán most elérkezett az idő erre is.

Ezt a manikűrt sikerült kiválasztanom végül:


Eredeti manikűr linkje
Próbáltam karácsonyi színeket használni. Szerintem egy ilyen manikűrhöz nem feltétlenül kell karácsonyi motívumokat használni, számomra legalábbis egy ilyen alkotás is teljesen jó az ünnepre!

Egy másik palettát használtam, mint Karolina a nyomdázáshoz, majd a nyomdafejeken töltögettem ki véletlenszerűen részeit a mintának, és a kis matricákat felillesztgettem a két középső körmömre. A mutatóujjat kihagytam, nekem már túl sok lett volna. Nagyon szerettem viselni ezt a manikűrt!
Felhasznált termékek:
 • Opi Nail Envy
 • Mother Gothel Villains
 • ILNP Fame
 • CBL Pine Boughs
 • CBL Ben Affleck is Sheila's Homeboy
 • MdU 2 Black
 • Moyra Shiny UV coat
 • Seche Vite top coat
 • Bundle Monster BM-S120 paletta

Nektek hogy tetszik? Elég ünnepi?

Lessetek be a többiekhez is, már én is kíváncsi vagyok:


Minden jót!

18 megjegyzés:

 1. Csodás karácsonyi manit varázsoltál! :)

  VálaszTörlés
 2. Már nagyon vártam, vajon mit vadászol erre a fordulóra, és ismét nem csalódtam! Imádom nézegetni ezeket a szép hosszú körmöket, annyira ütős rajtuk ez a díszítés! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm! (-: Nagyon örülök, hogy tetszik, jól esnek szavaid. Lehet nem kifejezetten karácsonyi, de hozzád hasonlóan nem igazán készült idén ilyen manikűröm..

   Törlés
 3. Én sem vagyok oda a karácsonyi körmökért (hópelyhes még elmegy), de ahogy írtad, más jellegű motívummal is el lehet érni ünnepi hatást, ami neked sikerült is. Nagyon tetszetős a manikűrt alkottál! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm! (-: Idén valahogy nem mentek azok a minták.. Nagyon örülök, hogy tetszik! (-:

   Törlés
 4. Wow ez a manikűr csodszép lett :) A minta a színek minden!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Nagyon szeretem az ehhez hasonló mintákat, most kapóra jött.

   Törlés
 5. nagyon szép ez a piros lakk, jó kis mani lett!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! A lakkot Ágitól (Mdolla's Nails) vettem át. Sajnos a képek nem adják vissza az igazi szépségét!

   Törlés
 6. Csudajó lett, és a színek miatt igazán ünnepi! :) Én imádom ilyenkor a tipikus karácsonyi motívumokat, de hát nem vagyunk egyformák. Különben is, neked bármi jól áll, szerintem :) Azért el lehet szórakozni az ilyen stamping decal-okkal, nem?! Én is csak ritkán vetemedek rá :D Boldog Karácsonyt neked!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm, az ünnepi jókívánságot is, és viszont kívánom!
   Azt hiszem, most az a szerencsém, hogy leállás van a munkahelyen, és így jobban belefogok ilyen időigényesebb manikűrökbe is. (-:

   Törlés
 7. Hát ez valami eszméletlenül szép lett! A minta csodás, na és az a piros lakk *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Ritkán kerül elő, pedig tényleg szép.

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...