Oldalak

2017. március 24., péntek

Szólánc 8. forduló: AszimmetriaSziasztok!

Mostanában eléggé el vagyok havazódva, de végülis sikerült időben elkészítenem a manikűrt......
Nos, hát ismét jelentkezünk a Helie által megálmodott körömkihívás újabb fordulójával. Most szembesültem azzal, hogy ő maga már nem blogol, és hát a kihívás sem éli éppen fénykorát........ Én azért elkészítettem egy manikűrt! E forduló házigazdája Mesy volt, a Testvérkódex egyik bloggerinája. Az ő és Detti blogját figyelmetekbe ajánlom, körmök mellett egyéb "jóságok" is találhatóak rajta!

És mivel 'A' betűs szót kellett találnia, így lett a mai témánk az 'aszimmetria'.

Én kedvelem az aszimmetrikus dolgokat, de azért a manikűr gondolkodóba ejtett, mit is találhatnék ki erre a témára. Végül egy kék-fehér lakkozás készült. A kétszínű ujjakat úgy készítettem, hogy egyik színnel kifestettem a körmöt, míg a másikat mat-ra kentem fel, száradás után felhúztam egy csipesszel és ollóval vágtam egyenesre. Aztán felragasztottam a körmökre. A végeredménnyel nem voltam elégedett, főleg a középső ujjamon. Ebben az Esssence BTGN fedőlakkja volt a ludas, mert szépen oldotta a rétegeket. El is kente a minát, ráadásul a viágos lakk alatt átütött a kék - kész csőd. De nem volt idagrendszerem újraalkotni..... Azért remélem, nem teljsen elfogadhatatlan!Felhasznált termékek:
 • OPI Nail Envy
 • Cupcake Polish Pool It Tohether
 • Anna Gorelova Ukrasa
 • Cien top coat
 • EverGlaze top coat

Hogy tetszik?

Nézzétek meg, mint alkottak a többiek:


Minden jót!


8 megjegyzés:

 1. nagyon jó kis mani lett, egyszerű de nagyszerű! gyönyörűek ezek a lakkok :)

  VálaszTörlés
 2. De jól néz ki! Amilyen egyszerű, olyan látványos is és nagyon illik hozzád :D
  Elnézést kérek a késésért, végre én is elkészültem a poszttal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm!! (-: Nem volt valahogy egyzserű a feladat. (-: Hát, előfordul téyleg, hogy nem tudjuk időben elkészíteni.. A lényeg, hogy megvan.

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...