Oldalak

2017. augusztus 31., csütörtök

Lila BPS lakkSziasztok!


Ma a Born Pretty Storetól kért és kapott tesztcsomagom újabb szereplői kerülnek sorra a blogon.

Régóta kíváncsi voltam, milyenek a lakkjaik, és most úgy döntöttem, hogy kérek egyet a csomagba. Mint ahogy a képen is látható, a holografikus lakkokból kértem egyet, mi mást, mint lilát. 6 ml lakkot tartalmaz az üvegcse, ami nekem elegendő mennyiség, mert még ennyit is elég sokszor lehet kenegetni. A színe egészen kellemes, azt hiszem inkébb olyan nyári lila, én szívesen viseltem, szép színe van!! Fantázianevet nem találtam rajta, csak a számát, a 11-et. A képeken két rétegben látható és egy réteg fedőlakkal. Sajnos már a fényképezés után tűnt fel jobban, hogy elkelt volna egy harmadik réteg is belőle. Igaz, ez inkább a képeken tűnik fel, de néhol sajnos jól látszik, hogy vékony volt belőle a két réteg. Én azért ajánlom ezt a lakkot, semmi extra ugyan, de szép holós lila színű.

És akkor szeretnék még egy nyomdalemezt is bemutatni. Olyan nagyon sokat nem is tudok róla "mondani", aki ismeri a márka lemezeit tudja, hogy jó minőség, jól hasznáható, nincs vele probléma. Amire esetleg figyeljetek, hogy akinek extra hosszú a körme kicsik lesznek a minták!
A két kezemre különböző mintákat választottam. A lakk-, és színválasztás lehetett volna sokkal jobb, de ezt nézzétek el nekem. Fejben valahogy sokkal jobban nézett ki.

Felhasznált termékek:
 • Sally Hansen Complete Care 7-in1
 • Born Pretty Holo Polish 11 lila
 • Moyra Holographic No.  256
 • Seche Vive top coat
 • Born Pretty BP-L040 paletta 


Ha a lakk megtetszett, innen rendelheted meg:
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-holographic-holo-glitter-nail-polish-varnish-hologram-effect-p-6409.html

Ha a paletta tetszett meg, innen rendelheted meg:
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-126cm-rectangle-nail-stamp-template-triangle-diamond-shape-design-image-plate-l040-p-34589.html

Használd a MYB10 kódot a 10%-os kedvezményért!Hogy tetszik?

Minden jót!

4 megjegyzés:

 1. Nem rossz ez a lakk, legközelebb kérj a nagyobb verzióból, azok sokkal jobbak mint ezek a picik :) A manikűr is tetszik mitn mindig :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszöönm szépen! (-: Ki fogom próbálni azt is! (-:

   Törlés
 2. Szép a lakk, én se csalódtam még egy lemezükben sem, egyik kedvenc lemez márkám lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon szeretem, ár-érték arányban a legjobb. (-:

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...