Oldalak

2017. szeptember 21., csütörtök

Nail Holic 1.


Sziasztok!


A Born Prettys tesztcsomagomban voltak matricák is, ezek tesztelését kicsit elhúztam, mert kicsit sok is volt belőlük, és hát valljuk be, nem a legkreatívabb díszítési formák ezek. De azért erőt vettem magamon, és szép lassan ezek is sorra kerültek! Igaz, az elejét még nyáron kezdtem, csak itt várakoztak a képek, mert sajnos nem jutottam el idáig, hogy megírjam a bejegyzést is a képekhez, tehát kcsit nyárisask lesznek, de ez senkit ne zavarjon, no meg én amúgy is tudom a Bridgetet viselni bármikor!

Ebben a csomagban öt ív matrica található. Én három részre osztottam a tesztelést, azaz három manikűr készült vele, és külön bejegyzést szántam nekik..... Úgyhogy, lássuk az elsőt!

A matricák a már megszokott csomagolásban érkeztek:


Elnézést a rossz képminőségért.....


Felhasznált termékek:
 • Sally Hansen Complete Care 7-in-1
 • Picture Polish Bridget
 • Essence Fun Fair 02 Be My Marshfellow!
 • Essence BTGN top coat
 • 5 Sheets Nail Holic Polish Water Decal Colorful Manicure Nail Art Transfer Sticker 01 és 03

Ha megtetszett a matrica innen rendelheted meg:
http://www.bornprettystore.com/sheets-nail-holic-polish-water-decal-colorful-manicure-nail-transfer-sticker-p-40378.html

Használd a MYB10 kódot a 10%-os kedvezményért!

Hogy tetszik?

Minden jót!

6 megjegyzés:

 1. Szuper ez a manikűr, jók ezek a matricák! Én általában akkor veszem elő őket,a mikor sietek és kell valami minimális egy manikűrre- igaz elég ritkán van, de előfordul :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Igen, mikor nincs idő saját decalst készíteni jók ezek.

   Törlés
 2. Nagyon szép*-* és káprázatos körmeid vannak :)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem semmi gond nincs a kép minőségével, szuper manikűrt alkottál, és ez a lakk nekem is megvan, ez volt az első a márkától :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Hát, kicsit homályos lett, de már akkor figyeltem, mikor kivágtam szóval már mindegy volt. :D Igen, a Bridget örök kedvenc, nekem is elsők közt volt, én a Hope-t vettem meg először. (-:

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...