Oldalak

2018. április 16., hétfő

Piros manikűr


Sziasztok!


Ma tulajdonképpen egy tesztbejegyzés következik, amit talán egy jól elmaradt Valentin manikűrnek is lehet venni. Ama jeles napon éppen kórházban voltam, így nem lakkoztam abban az időben, no meg, én azt vallom, hogy egész évben szerelmesnek kell lenni egymásba a párommal.

De először essék szó a mai tesztalanyunkról, amely egy alaplakk. Méghozzá nem is akármilyen, mint vízbázisú. Amint megláttam egyből úgy éreztem, ez kell nekem. Úgy tudom, hogy a holografikus lakkok szebben mutatnak ilyen lakkon, és én szinte mindig ilyen lakkot használok újabban...... Nem is volt gond, szépen terült, nagyon jó az illata, hamar száradt. A színes lakk is szépen terült rajta, a tartóssággal sem volt problémám, mert olyan, mint más alaplakkokkal. Azt sajnos elfelejtettem, hogy összehasonlítsam egy normál alappal, és ez már nem fog megtörténni, mert! A lemosásnál ért az iszonyatos csalódás, és éppen ezért én mégsem ajánlom Nektek. Én oly módon mosom le a lakkokat újabban, hogy leáztatom, tehát ráteszem a lemosóval átitatott vattakorongot, és ilyen műanyag csipesszel rányomom (hasonló az alufóliás módszerhez, csak ez praktikusabb a fóliánál), és így nem kell dörzsölni a körmöt, szépen lejön a lakk. Ez esetben, csak lejött volna! A CbL holós részecskéi le is jöttek, de a jellys piros alap az alappal szépen a körmeimen maradt! A gyűrűsujjamon is ott maradt, csak ott színtelen volt. Úgy kellett levakarni, mert egyszerűen hiába dörzsöltem, nem jött le! Alapból acetonos lemosót használok, a Crystal Nails Orange lemosót, nem boldogult vele. Van ugyancsak CN tipoldóm, ami majdnem 100% aceton, az sem vitte le, végső elkeseredésemben kipróbáltam acetonmentes lemosóval, természetesen semmi! Így sajnos tényleg az maradt, hogy körömmel kapargattam le. Szörnyen csalódott vagyok!

No, de..... A lakk ilyen dobozkában érkezik:


Doboz nélkül:Felkenve:
És a manikűr. A gyűrűsujjamra radial gradientet készítettem, és erre ment a nyomda fehérrel. Én szerettem viselni!


A CbL lakk mesésen szép piros, de szinte fényképezhetetlen sajnos..... A képeken nagyon jellysnek tűnik, ami élőben abszolút nem látszik!A jobb kezemen a középső ujjamra is nyomdáztam, de annyira nem éreztem odaillőnek, így a balon elmartadt. A fedőlakk sajnos elszínezte, mert ezt is fehérrel nyomdáztam:


Felhasznált termékek:
 • Born Pretty Water Based base coat
 • CbL The Mighty Red Baron
 • OPI Suzi Shops & Island Hops
 • OPI Suzi Has a Seattle Tooth
 • OPI What's Your Point-Settia? 
 • Moyra Stamping Polish SP. 07
 • Born Pretty Stamping Polish white
 • Born Pretty smudge top coat
 • Born Pretty Celebration BPX-L014 paletta

Ha megtetszett az alaplakk itt rendelheted meg:
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-water-based-base-coat-nail-polish-nail-replenishing-transparent-nail-cure-polish-p-42122.html

Használd a MYB10 kódot a 10%-os kedvezményed érvényesítéséhez!


Tetszik ez a manikűr?

Minden jót!

4 megjegyzés:

 1. nagyon szép a mani, én vízbázisú lakkot csak fedésnek használom, nem is hallottam még hogy alapnak kenve szebb rajta a holo hatás :O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Lehet, hogy ezt az alapot egy normál alapra kellene kenni, nem tudom.... Lehet, hogy egy körmömön majd kipróbálom. Elvileg szebbnek kellene lennie, illetve a holo hatásnak jobban érvényesülnie. Nekem "Mdollasnails" Ági mondta ezt.

   Törlés
 2. Egy ismerősöm is használt ezt alapnak, azt hiszem ezt kép alapján, nem vagyok benne teljesen biztos de neki az nem jött be egyáltalán. A manikűr nagyon jó lett, és csoda ez a piros lakk, a gyengéim a piros lakkok, ha meg méh holo is... 😍

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát majdnem sírtam mikor le akaram mosni. A tipoldó sem oldotta fel ezt az alapot, és teljesen meg is fogta a körmöm a piros. Lehet, hogy fedőlakknak kellene elhasználnom, azóta sem nyúltam hozzá. :D Köszönöm szépen, igen, talán a Bridget mellett ez a másik kedvenc. (-:

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...