Oldalak

2018. november 27., kedd

Őszre hangolódva kihívás - Madarak

Sziasztok!


Elérkezett az utolsó forduló Akane kihívássorozatában. Egészen hamar a végére értünk! Viszont, a jövő héten már rajtol is a Téli hangulat kihívás, melyre lehet jelentkezni.

Egy új nyomdalakkot is kipróbáltam a fordulóban, így azt is szeretném most bemutatni. Egy kék Born Pretty nyomdalakkról van szó, a Beach Walk Series kollekció egyik tagjáról, a BP-BW03 Ingalla elnevezésű kék lakkról. Nekem tetszik ez a lakk, talán egy kicsit kevés van benne - 6 ml -, de a minősége szerintem pont jó! A nyomdalakk alá egy régebbi világoskék Essence lakkot kentem, a 02 I Want Cola nevű lakkot, ami egy régebbi, Chupa Cups trendkiadásban látott napvilágot. A minta pedig a Pueen SE02B palettáról való. Sajnos, kicsit rosszabb lett, mint terveztem..... Egy nagy madárkalitkát ábrázol a minta amit próbáltam két körmön megjeleníteni, csak nem igazán látszik, ehhez kicsi a körmöm.. Nekem azért tetszett! A többi körömre pedig a Picture Polish Kitty lakkja került.

A nyomdalakk ilyen, a már megszokott dobozban érkezett:














A jobb kezemen használtam egy Sally Hansen toppert, a 129 Disco Ballt. De nekem valahogy jobban tetszett e nélkül.



  

Ha megtetszett a nyomdalakk az alábbi linkről rendelheted meg:

 
Ne felejtsd el a MYB10 kódot használni a rendelésnél, hogy megkapd a 10%-os kedvezményt a nem akciós termékekre!




Nézzétek meg a többiek alkotásait is:



Minden jót!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper kis manikűr lett, nekem tetszik ez a kalitkás minta, és olyan szép ez a kitty lakk is, nekem az utolsó képen lévő csillogós változat is tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! (-: Annyira nem vagyok "kékes",de ez tényleg jól sikerült lakk.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...