Oldalak

2018. december 20., csütörtök

Manikűrvadász 40., karácsonyi forduló

Sziasztok!


Régen volt már Manikűrvadász forduló, mely kihívássorozatnak a szüéőanyja Bella volt még évekkel ezelőtt, és amilyen újszerű és érdekes volt a kihívás, egyre többen vettek rajta részt. Jó pár fordulóban már én is részt vettem, sajnos az utóbbi időben megcsappant a résztvevők száma....... Amit azzal lehet magyarázni, hogy a blogos felület egyre népszerűtlenebbé vált. Lehet konzervatív vagyok, de én még mindig szeretek itt is posztolni.

Ezúttal Bella Elzát kérte fel a forduló háziasszonyának, hogy "vezényelje" le az egészet. Őt is érdemes követni, inkább az Instagram profilját, mert inkább ott aktív a szép szabad kézzel alkotott manikűrökkel.

Én páromul Anettet kaptam, akit @nailsbyanett néven találhattok meg az Instagramon, azt hiszem, blogot ő sem vezet, de az Istájára mindenképpen érdemes benézni!

Több munkáját is lementettem, igyekeztem olyat találni, ami eredetileg is inkább karácsonyi, téli. Végül az alábbi mankűrt választottam ki:



Nem is sokat módosítottam rajta.A legszembetűnőbb a hópehely minta, én inkább szürkével nyomdáztam a piros helyett, nekem ez valahogy jobban tetszett. A minta sem ugyanaz, én a Born Pretty BPX-L008 palettát használtam hozzá. És, mivel a kis kesztyűs minta sincs meg nekem, így azt is egy Born Pretty  lemezzel pótoltam, csak én zoknikat nyomdáztam, de igyekeztem a hangulatát visszaadni, így én is piros és zöld színekkel töltöttem ki ezeket. A minta tehát a márka Christmas - S002 palettáról való. A Haven lakkot pedig a CbL I Am Free lakkjával helyettesítettem.

És akkor lássuk, mit sikerült készítenem:














Nektek hogy tetszik?

Nézzétek meg a többiek munkáit is!



Minden jót!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett :) pirossal is szép, de nekem most a te változatodban feketével jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Hát, lehet nem látszott annyira, de sötétszürke lett volna, csak nem lettek a legjobbak a képek sem..... De valahogy jobban magaménak éreztem, mint pirossal..

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...