Oldalak

2020. június 3., szerda

Teszt - Nicole Diary-136 nyomdalemez és Harunouta 07 nyomdalakk


Sziasztok!


Ma két terméket szeretnék bemutatni egy bejegyzésben, melyeket a Born Pretty Store webáruháztól kaptam tesztelésre. Így, most két manikűr lesz ebben a posztban.

Először a lakkról szólnék. Jól pigmentált, jól használható, szép, kék lakk. Elég kiadós is, 12 ml-t kapunk az üvegben. Értelemszerűen világos árnyalatokon használható inkább. Ha tetszik, és szereted a kéket, ajánlom!


A másik termék egy nyomdalemez, a Nicole Diary-136 névre hallgató. Ezt is csak ajánlani tudom, nagyon szép, geometrikus minták taálhatóak rajta, kitűnő minőség, így ezt is csak ajánlani tudom, ha tetszik!


És akkor következzenek a manikűrök.

Alapul az ILNP Honor Roll kékjét vettem. A két középső ujjra egy téli kiadású Essence lakk került, mégpedig a Winter Dreamin' trendkiadás darabja, a 03 Sleigh Rides  Snowball Fights színe. Erre a lakkra nyomdáztam a Harunouta lakkal.
A másik manikűrnél a Picture Polish Riviera színét használtam alapul. A gyűrűsujj körmére került egy világoskék szín, az Essence I Want Candy 02 I Want Cola! színe. Erre használtam a tesztalany Harunouta lakkot. A középső ujj körmére pedig egy világoskék franken nyomdalakkommal nyomdáztam a mintát.Ha megtetszett a nyomdalakk, az alábbi linken rendelheted meg:
http://www.bornprettystore.com/harunouta-12ml-stamping-nail-polish-nail-plate-printing-varnish-designs-colors-p-46635.html


Ha pedig a nyomdalemez tetszett meg ezen a linken rendelheted meg:
http://www.bornprettystore.com/nicole-diary-rectangle-nail-stamping-plates-stainless-steel-geometry-nail-stamp-stencils-p-48202.htmlNe felejtsd el használni a MYB10 kódot, hogy igénybevehesd a 10%-os kedvezményt, melyet a nem akciós termékekre biztosít a webáruház!

Hogy tetszenek?

Minden jót!

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...