Oldalak

2015. november 17., kedd

A Lulu



Sziasztok!

Végre, sorra kerítettem egy csodálatos lakkot! Nem is gondoltam, hogy élőben ilyen szép lesz az ILNP Lulu, illetve, hogy ennyire fogom szeretni. (-: De amikor felkentem, egyfolytában a körmeimet nézegettem. :D Nagyon szuper holos lakk, szeintem bátran fogom használni nyáron is, mert a napfény hozza ki a legszebb arcát ezeknek a lakkoknak. Az meg nálam nem mérvadó, hogy sötét színről van szó. Amely érdekes, pontosan a lila és a kék határán helyezkedik el. Olyan indigós. (-:  Az alapszíne szerintem kissé hasonlít a PP Big bang alapszínére, de összességében ez sötétebb, számomra tetszetősebb lakk, ha választani kellene, hogy csak az egyiket tarthatom meg, bizony ezt választanám. (-: Bocsi, Big bang!!
No de, térjünk rá a manikűrre! Nem celluxos módszerrel készült. Azt nem kedvelem, ha lehet kerülöm. No meg, ha egymásra kerülnek ezek a vastag rétegek, hogy ne üssenek át a színek egymáson, hát az számomra nem lett volna túl jó..... Így aztán decal módszerhez nyúltam. A Lulut is felkentem két rétegben egy bélyegzőpárnára, aztán ollóval vágtam egyenesre. Míg a kis virágokat is párnával szedtem fel a palettáról, majd lekentem a sötétkék S-he lakkal, majd felszedtem, elvágtam. A körömre kentem alaplakkot, és először a körömágy felőli darabkát illesztettem rá, majd a másikat "montíroztam" mellé. Így egyik oldal sem vastagabb, mint a másik. Sajnos a Seche Vite fedőlakkal zártam, melyet ehhez a techikához nam ajánlok.. Sajnos, a "matrica" szélei felhajlanak tőle..... És sajnos nálam is látható, hogy kicsit összehúzza a lakkot, ezért látható a körömvégeknél úgy, mintha meg volnának kopva.. Ami kizárt, mert nem napok múltán szoktam fényképezni....
Innen inspirálódtam, csak egészen más technikával készült az én verzióm:  kép  videó

Felhasznált anyagok:
  • Seche Clear base coat
  • ILNP Lulu
  • S-he Stylezone 295
  • MdU 49 Lavander
  • Seche Vite top coat
  • Pueen 76 paletta 
 És akkor a képek! (-:

Napon:














Itt látható az a körömvéges "téma":





Árnyékban:


Lámpánál:











Bocsi a sok képért!! :D
Nektek hogy tetszett?

Minden jót!

4 megjegyzés:

  1. De gyönyörű. *--* nem gondoltam volna, hogy valaha egy lila lakkra csorgatom a nyálam,de erre muszáj. Nagyon jó színe van. A manikűr pedig nagyon tetszik,ha nem mondod, észre sem vettem volna azt mirmiónyi kopást a végén. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! (-: Szerintem azért tetszik, mert olyan nagyon sötét szín, ami majdnem kék. Amikor nézegettem róla a swatchokat volt olyan kép, ahol inkább kéknek láttam. A szemkápráztató holos csillogással nehezen tudok betelni, nekem még mindig nagyon tetszik az ilyen lakk. (-:

      Törlés
    2. Valószínű,hogy a kékbe hajlósága miatt jön be ennyire. :D a holo. Na az nekem is a vesztem. Ha olyan lakk van rajtam,képes vagyok óráig csodálni. *-*(persze nem egyfolytában) Most a diablót szeretném megrendelni az ILNP-től,annyira teszik az a bordós holo csoda.^^

      Törlés
    3. Lehet, de ez a lakk valamiért nekem is. (-: Mindenesetre nagy kedvenc lett számomra! (-: Én sem egyfoltában, de kicsit többet nézegetem a körmeimet olyankor. :D Én még a Pretty Little Liaron gondolkoztam, a kettő közül választottam ezt, de nem bánom!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...