Oldalak

2015. december 16., szerda

Karácsonyi kihívás 4: Karácsonyi díszek

Sziasztok!

Már lassan a vége felé jár Timi kihívása. Most a karácsonyi díszekre került a sor, és hát mit ne mondjak, bajban voltam, mert nem igazán akadt jó ötletem. Sajnos kézzel rajzolásban nem jeleskedem igazán, de ilyen nyomdamintám sincs, ami kifejezetten illene erre a témára. Így aztán kiválasztottam egy ilyen körös mintát, és kézzel festettem hozzá egy ilyen kis akasztót, így talán beillik karácsonyfadísznek is. :D Mivel én ezekről a szavakról leginkább karácsonyfadíszekre asszociáltam, és leginkább azokban is gondolkodtam. A gyűrűsre pedig ez a kis harangos minta, ilyen díszünk még van is itthon, és mág arany is. :D A hüvelykujjamra került még nyomdaminta, ez nem karácsonyi minta, de én úgy éreztem, feldobná ezt a manikűrt. Tőlem nem megszokott módon kék alapra került az egész. A körömvégekre az Essence új topperét szivacsoztam fel, ami a Winter? Wonderful! kollekció darabja. Nyomdázás után egy réteg Seche Vite fedőlakk került a körmeimre, és erre ez a lakk, sajnos a szivacs felszedte a kék lakkot, és úgy néz ki, mintha egy hetes manikűr volna. )-: Pedig bíztam benne, hogy a fedőlakk használatával ezt elkerülöm. Ráadásul a Seche lakk sem volt most a barátom, leginkább a gyűrűsujjamon látható, hogy nem kentem egészen a körömágyig, hanem addig a csíkig, amit szépen bemart magának a kékbe, de nem volt erőm újjáalkotni, remélem, azért élvezhető.... A kék Crystal Nails lakkról még annyit, hogy egy napig viseltem Seche Clear alaplakkal, és nem fogta meg a körmeimet. (-:

És akkor a sok szöveg után lássuk a képeket!





 



 





Végül vakuval:


Felhasznált anyagok:
  • Seche Clear base coat
  • Crystal Nails 48 kék
  • Essence Metal Glam 04 Gold digger (nyomdához)
  • Essence Winter? Wonderful! 01 A Winter's Tale fedőlakk
  • Seche Vite top coat
  • Pueen 10 paletta (gyűrűsujj)
  • Gals GA34 paletta (középső ujj)
  • Pueen 92 paletta (hüvelykujj) 

 Most ez sikerült nekem, de nézzétek meg, mit alkotak a többiek:



 Minden jót!

17 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges! Nagyon tetszik a sötétkék színe és ha eddig nem is, de most már biztos vagyok benne, hogy kell ez az Essence lakk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Normálisan fedőlakknak még nem használtam, de az alapja tele van mikrocsillámokkal is, szép lakk. (-:

      Törlés
  2. Nagyon szép lett és isteniek a színek!!!

    VálaszTörlés
  3. Jó választás, nagyon jól állnak neked a sötét színek, tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! (-: Kedvelem is a sötét színeket, még nyáron is elvagyok a feketével is. (-:

      Törlés
  4. Nagyon tetszik! Annyira szeretném én is beszerezni ezt a Winter? Wonderful! kiadást, de hozzánk még nem ért ide :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Leginkább ezt a fedőlakkot éri meg szerintem megvenni, a többi nem tűnt annyira érdekesnek. No meg az ajakápolót. (-:

      Törlés
  5. Szép lett nagyon! Ez az Essence topper szabálytalan alakú pelyheket tartalmaz? Mennyire érdes?
    A kék CN lakkhoz pedig igencsak meghozta a kedvem ez a csodálatos manikűr, ráadásul régóta vadászok ilyen árnyalatot, ami nem fogja be a körmöket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Az Essence lakk sajnos hexagon glittereket tartalmaz, az alapja sem teljesen átlátszó, mikrocsillámok találhatóak benne.
      Egyik manikűrvadász alkalmával írtad, hogy ismered az Avon Diamond Shatter topperét. Azt hiszem, az valahol szebb, mert abban szabálytelenok a pelyhek, legalábbis én is jobban kedvelem az olyat. A PP Big Bang is azért tetszett meg annyira. (-:

      Törlés
    2. De jó, így legalább nem érzem azt, hogy lemaradok valamiről! :)
      Én is szabálytalan-párti vagyok! :D

      Törlés
    3. Shebbek is, jobban kedvelem az asszimetrikus dolgokat, a páratlan számokat...... Sokáig kerestem olyat is, melyben kicsit nagyobb méretű kör alakú glitterek vannak, de nem igazán találtam "itthon".

      Törlés
  6. Gyönyörű ez a kék alap,és a manikűr is csodás. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!! Gondoltam ám, hogy Neked tetszeni fog a kék. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...