Oldalak

2016. február 11., csütörtök

Valentin és a PP Bridget


Sziasztok!

Egy darab Valentin-napi manikűrrel készültem idén. :D Nem igazán volt időm többre, mert inspiráció volna, mert felfedeztem, hogy jó néhány szerelmes motívumom van, így nem kizárt, hogy fogok majd szerelmes manikűrt alkotni még, elvégre ehhez nem kell Valentin-nap, mint ahogyan ahhoz sem, hogy szeressük a párunkat, és itt el is jutottam oda, hogy én nem kedvelem ezt az "ünnepet", úgy őszintén megvallva nem is igazán foglalkozom vele, viszont  úgy éreztem, egy manikűr azért kell erre az alkalomra is. (-:
Nemrégen, a körömlakkos csoportban vásároltam meg a Bridgetet. Olyan sokat hallottam már róla, milyen szép ez a lakk, és el kell mondanom, hogy véleményem szerint is minden cseppje megéri az árát, csodálatos ez a lakk!! Kicsit narancsos arca is van, mely napsütésben kel életre, dögös, nőies szín, aki évszakok szerint szeret lakkozni neki is örök darab lehet, azt hiszem bármely évszakban megállja a helyét!
A manikűrhöz még az  ILNP Spiced Eggnogot használtam, úgy éreztem, hogy illenek egymáshoz ezek a színek. (-: Nem is lett túlbonyolítva a manikűr, ez a csodás lakk önmagában is tökéletesen megállja a helyét!
A Bridgetről még annyit, hogyha nyomdázni szeretnénk rá, mindenképpen használjunk rá fedőlakkot, mert a rá nyomdázott lakkot elszínezi! Én ezzel most szembesültem, így a két középső ujjon újra kellett kezdenem az egészet. Másodjára már két réteg fedőlakkal vontam be, mielőtt nyomdáztam volna rá!

Remélem, nem untatlak nagyon Titeket a sok képpel, de nagyon nehéz volt választani......


























És a bejegyzés végére...... Néhányszor írtátok, hogy szívesen láttok cicákat is a képek között. Hát, most is volt, aki segített a fotózáskor, ha másban nem is, hogy vörös hátteret adjon a vörös körmök mögé. (((-:





Felhasznált termékek:
  • Rimmel Nail Nurse Rescue
  • Picture Polish Bridget
  • ILNP Spiced Eggnog
  • MdU 32 Reddish
  • MdU 43 Papyrus
  • Moyra Gel Look Gel Coat
  • OPI RapiDry
  • Sugar Bubbles SB 023 paletta
  • Pueen SE02A paletta 

Reméle, nem untátok nagyon! (-: 

Minden jót!



8 megjegyzés:

  1. A nap fénypontja, hogy láthatom ezeket a fotókat! :)
    Álomlistás nálam ez a lakk, bízom benne, hogy hamarosan élőben is megcsodálhatom.
    Köszi a nyomdatippet, még nem is gondoltam rá, hogy nyomda előtt lekenjem a manit fedőlakkal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Csak ajánlani tudom ezt a lakkot, annyira szép! Eddig én sem jártam még így, hogy elszínezze a nyomdalakkot, de ez a szín ilyen. Egyébként nem szoktam én sem..

      Törlés
  2. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jól passzol egymáshoz ez a 2 lakk! Csodásak a körmeid (forma, hossz, festés, minden) nagyon szeretem nézegetni őket, de egyszerűen a cicás képek a kedvenceim. Nagyon aranyos ez a cicmic! Mi a neve amúgy? :)
    A Bridget-et amúgy én is imádom, szerintem az egyik legikonikusabb indie lakk. Nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: A Te körmeid is nagyon szépek!
      Ahogy elterveztem, hogy a Bridget és a Papyrus lesz, egyből a Spiced Eggnog jutott eszembe. (-:
      A cica a szomszédból költözött ide, ők Garfieldnak nevezték el. Én sokszor csak kis vörösnek hívom. (-:

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Én nem vagyok egy túl nagy piros lakk-fanatikus, de a Bridget valami egészen elképesztő, már sok helyen megcsodáltam és hát na... van benne valami, határozottan megéri az árát szerintem!!! Nagyon szép lett a manikűröd, különösen a középső körmöd tetszik! A cicáért meg odáig vagyok, nagyon emlékeztet a mi Rozsdi cicánkra, aki sajnos már nincs velünk, ő is ilyen szép kis vöröske volt! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! (-: Igen, én is som képet nézegettem a Bridgetről, mielőtt megvettem. Nagyon jól eltalálták ezt a színt!
      Szegény cicus.. Ezt a kis ördögfiókát anyu hívja néha Rozsdásnak. (-: Egészen ideköltözött már. Egyébként mindig vágytam vörös macskára. :D

      Törlés
  5. Nekünk volt több vörös is, Garfield, Rozsdi, Punky :) Szerettük őket nagyon. Aztán a foxink gondoskodott róla hogy az összes cicánk a szomszédba költözzön :( :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...