Oldalak

2016. március 11., péntek

No Comment

 Sziasztok!

Most azt hiszem, sikerült tavaszi manikűrt kreálnom. :D Ezt az Il Était Un Vernis lakkot a körömlakkos csoportben vsásároltam, és nem bántam meg, mert nekem nagyon tetszik. A manikűrt viseltem is négy napig, ami azt jelenti, hogy tetszett magamon. (-: És taertósnak is mondható, mert nem volt megkopva, mikor lemostam, csak meguntam. (-:
Nem bonyolítottam túl, ez afféle "gyors" manikűr volt most részemről, de megesik, hogy ilyenekhez van éppen kedvem. A gyűrűsujjra úgy készült a minta, hogy a lakkokat felkentem egy-egy nyomdafejre két rétegben, aztán száradás után lehúztam, és kivágtam ollóval, majd a körmön egymás mellé illesztettem a színeket. Afféle negative space manikűr született így, tehát alapszínt nem is terveztem arra a körmömre használni. Az OPI alaplakkra mentek a minták, majd egy réteg Moyra - mivel ez tuti nem keni el -, és egy réteg OPI fedőlakk ment rá, hogy sima legyen a felszín, és mert a többire is azt kentem.
Az IÉUV lakk három rétegben fed, száradása talán nem a leggyorsabb, de az OPI RapiDry használata után semmiféle probléma nem volt vele. A Spiced Eggnog is három réteget kívánt volna, ez inkbább a fényképezéskor volt látható, nem is tudom, miért kettőt használtam, hiszen erre már máskor is rájöttem. (-:




























Felhasznált termékek:
  • OPI Start-to-Finish
  • Il Était Un Vernis No Comment 
  • ILNP Spiced Eggnog 
  • Moyra Gel Look Gel coat 
  • OPI RapiDry top coat 

Nektek hogy tetszik?

Minden jót!


5 megjegyzés:

  1. Nagyon csinos manikűr lett,gyönyörű körmöd van *-* nekem tuti nem lenne ilyen szép színe a kilógó fehér körömvégnek :( Szép ez a lakk is,nagyon illik az eggnoghoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik!! (-: Pedig fehéríteni nem szoktam a körmöm, csak annyit teszek, hogy mindig használok alaplakkot...... Én szeretem az ilyen korallos, narancsos színeket is, annak idején a Lovelynek volt egy homoklakkja, ami olyan korallpiros volt, nagyon szerettem.

      Törlés
  2. Jajj...csodálatos ez a két szín együtt! :)
    A minta pedig ötletes! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik ez a megoldás! Látom szereted ezt az Eggnog lakkot nagyon, sokszor szerepel a blogon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Igen, szerintem olyan különleges színű ez a lakk, nagyon megszerettem. Valószínűleg lesz is még vele manikűr. :3

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...