Oldalak

2016. július 20., szerda

TESZT: Born Pretty Sheet Fish Scale Nail Vinyls JV203




Sziasztok!


Egy Born Pretty teszttel még adós voltam.. Így most ezt hozom. (-:

Ezzel a technikával bizony eléggé meggyűlt a bajom. De arra jutottam, hogy azért mégiscsak kellene a teszt, ha már kértem ezt a terméket. Sajnos, nem igazán minőségi manikűrt láthattok most, nagyon nem vagyok megelégedve. De arra jutottam, hogy végülis a teszt erre jó, erre való valahol, hogy azt is megmutassuk, ha nekünk nem válik be az adott termék. Saját tapasztalatom alapján én nem ajánlom..... Persze megoldhattam volna úgy is, hogy csak simán felragasztom a körmömre, és szép holós mintát kapok, de nem kedvelem az ilyen matricákat. Így a nehezebbik utat választottam, kicsit bele is tört a bicskám.

Még becsomagolva így nézett ki:


Kibontva pedig egy átlátszó lapon kapjuk a stickerst:



Holos alapra álmodtam meg homoklakkokkal a mintát. Lehet, hogy ez is hiba volt, bár a megmaradt vinylt kipróbáltam krém lakkal is, de nálam úgy sem szuperált, még ennél is rosszabb eredményt kaptam. :-D Kell nekem a bonyolultabb megoldást. :D A lakkot szivaccsal vittem fel rá, természetesen lehetséges, hogy nem a termék hibája a végeredmény, csak az én bénázásomé.










 



Hogyha megtetszett, akkor innen rendelhetitek meg 1,29$-ért akciósan:

10%-os kedvezmény igénybevételéhez pedig használjátok a MYB10 kódot!








Nagyon gáz?

Minden jót!




6 megjegyzés:

  1. Nos, ez még mindig 100X jobban néz ki, mintha magam ügyködtem volna vele.
    Elképzelhető, hogy szebb végeredményre számítottál, mint amit tud nyújtani a termék. Biztos vagyok benne, hogy nem bénáztál. Egy ilyen nail art eszköznek az lenne a dolga, hogy megkönnyítse az ember dolgát, és ha továbbképzésre kell beiratkoznunk ahhoz, hogy eredményesen használni tudjuk, akkor az nem ér egy petákot sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat! Az instagramos videók alapján egyszerűbbnek tűnt. Azért ne mondd, hiszen te annyira szépeket készítesz!! (-:

      Törlés
    2. Szabad kézzel, amikor rontok a mintában, lehetséges a motívum esztétikus részévé tenni a bakit, vagy javítani. Nyomdával, vagy ilyen kütyüvel ha rontok, az valahogy ordibál kifelé az összképből. Na ekkor szoktam odatenni a hézagos területre valami mákszemnyi virágot, indát, rászivacsozok ezüsttel, arannyal.

      Ennél a manikűrödnél pont az tetszik nekem, hogy homoklakkal dolgoztál, ezért ahol kevésbé jött össze a minta, ott sem feltűnő, mert nem pengeélesek a határvonalak.

      Egyébként én a laza szerkezetű mosogatószivacsra esküszöm pl a celluxos technikánál, mert valahogy pontosabban odafér mindenhová a puha szivacs és szebben adagolom vele a lakkot. Talán érdemesebb lenne ezekhez is puhább, lazább szivaccsal nekimenni. A sminkszivacs számomra ehhez túl masszív.

      Törlés
    3. Igen, szabad kezi munkába másabb belejavítani. Volt, hogy nyomdába javítottam ecsettel, aztán mostam is le. Szabad kézzel egyébként ügyetlen vagyok, nem is nagyon tettem még közzé ilyen munkát épp ezért. Itt viszont úgy éreztem fairnek, ha már kértem tesztre ezt akkor közzéteszem nálam hogy szuperált.
      Tényleg sminkszivaccsal készítettem. A mosogatót nem is próbáltam még, úgy voltam vele, hogy egyenetlen lesz a felület. Bár homoklakknál persze ez más.

      Törlés
  2. Nekem tetszik még így is.. :) Sosem próbáltam még ilyen nail vinyl-eket, kár ezért, pedig annyira jól néz ki a mintája. Lehet hogy a homoklakk sem volt éppen segítségedre, de olvasom hogy géllel sem igen működött. Sajnálom, néha van ilyen :( Én egy kárpitos barátunktól kaptam csomó szivacsot, olyan mint amit a kanapékban is használnak, azzal körmözök és elég jól bevált :D

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen! (-: Hát, nekem a sima krém lakk még rosszabb volt. Fejben jól kitaláltam egyet, el is készítettem, le is fotóztam, gondoltam azt is megmutatom, de a képeket nézegetve.. Vállalhatatlan lett :D
    Nálam sminkszivacs van, majd a mosogatót még kipróbálom, ha készítek átmenetet.....

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...