Oldalak

2017. március 20., hétfő

Manikűrvadász 31. forduló


Sziasztok!

 

A Manikűrvadász körömkihívás 31. fordulójának lebonyolításával, a kihívássorozat kitalálója Bella most Noémit bízta meg, így ő a 31. forduló Háziasszonya. Én még mindig kedvelem ezt a kihívást, izgalommal vártam, hogy kit fog számomra kisorsolni Noémi, illetve a sors keze. És persze azt is kíváncsian szoktam figyelni, hogy tőlem ki alkot, és elnézést kérek Anditól, hogy már megint engem dobott számára a gép.......

Én PP.t kaptam, azaz Dolls&Nails blogot. Egy ideje követem már a blogot, és nagyon szép manikűröket szoktam látni. Többet is lementettem a könyvjelzőim közé, mire sikerült választanom. Ilyenkor sokszor a pillanatnyi hangulat dönt, hogy melyik lakkozással is tudok a legjobban egyesülni az adott pillanatban. Így esett a választásom erre a manikűrre.


a manikűr linkje

A bejegyzésben egy lemez tesztje látható, és talán azért is választottam ezt, mert ez a lemez nekem is megvan, bár az én tulajdonomat az eredeti, Pueen változat képezi. Erről viszont csak jót tudok mondani, nagyon szeretem ezt a márkát, szuper palettákat készítenek!
És, hogy lassan már jön a tavasz is, kedvem támadt egy ilyen színesebb manikűrt készíteni. Sokat gondolkoztam a lakkokon, előbb én is krém lakkokat néztem ki, de olyan jó kis napsütéses idő volt, hogy inkább mégis holografikus lakkokat választottam. Próbáltam a színeket megtartani, de a sárgánál nem vitt rá a lélek, hogy zölddel nyomdázzak, mert valamiért nem az én világom. Vagy csak azért, mert számomra az elég nyárias, nem tudom. De arra a színre inkább egy nagyon sötét szürkét válaszottam. A hüvelykujjamra pedig egy szerintem a többihez illő színt választottam. Melyre nem egyforma színnel nyomdáztam mindkét kezemen. PP.-vel ellentétben én majdnem egy hétig viseltem a manikűrt, annyira szerettem! Az új csomagolású Essence BTGN fedőlakkal zártam, mely rajtam igen tartós manikűrt eredményez. Furcsa, a sajátmárkás nyomdalakkját kicsit elkente, ez a fehér a mutatóujjamon, a többi, MdU lakkot nem kente el.....


















Felhasznált termékek:
  • Sally Hansen Complete Care 7-in-1
  • NCLA Saltwater Baths
  • Cupcake Polish Track Me down
  • CBL I Am Free
  • Cupcake Polish Row Me To The Gold
  • Cupcake Polish Pool It Together
  • Essence Stampy Polish 001 Stamp Me! White
  • MdU 49 Lavander
  • MdU 34 Dark Gray
  • MdU 6 Pastel Blue
  • Essence BTGN top coat
  • Pueen 50 paletta

Ti kedvelitek az ilyen színes manikűröket?


Nézzétek meg a többiek munkáit is!


Minden jót!

10 megjegyzés:

  1. Nagyon király, olyan képregényes hangulatot áraszt nekem :) Szépen újraalkottad, jó ötlet volt a holo is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!! ((-: Furcsa, eszembe sem jutott a képregény, pedig van benne valami. (-:

      Törlés
  2. De jó lett! :) Dehogy haragszom, szerintem állandó "párommá" fogadlak már :D Bocsi, hogy nem készültem, de barkácsolás volt, holnap pótolom a manikűrt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: De tényleg olyan furcsa...... Bezzeg én sosem kapom a Te blogodat. (-; Kíváncsi leszek mejd! (-:

      Törlés
  3. óóó pont ezt a manit választottad, amit tökre nem szerettem magamon. :( a tied viszont nagyon szép lett! a sárgára amúgy kékkel nyomdáztam, zöldnek tűnik, mert nem elég a fedése a kéknek a sárgán :) nem tudtam hogy a lemez egy Pueen másolat, de beírtam a tesztposztba, megemlítve hogy tőled tudom :) köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig szerintem a Tied is szép volt! (-: Azért is választottam. (-; Én tényleg zöldnek néztem, a zöld lakkommal meg már túl színes lett volna. (-: Köszönöm szépen a megemlítést!! Sajnos sok Pueen lemezt koppintotttak, meg Héhét is.....

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...