Oldalak

2017. október 19., csütörtök

A mesés Incredible


Sziasztok!



Sokat gondolkodtam, kell-e nekem ez a lakk! Nincs sok mágneses lakkom, engem valahogy elkerült ez a "láz". A duchrome és multichrome lakkok sem vonzottak soha, sőt. De amikor ezt a kollekciót megláttam a F.U.N Lacquertől, úgy éreztem, egy szín mindenképpen kell nekem közülük! Az Incredible áll a legközelebb hozzám, nem is gondolkodtam sokat, hogy ezt válasszam. Aztán nagyon kíváncsian vártam, hogy megérkezzen a lakk, vajon fogom-e szidni magam, hogy ismételten bedőltem a szuper promo képeknek! A címből is sejthető, hogy ez nem így történt! Én nagyon örülök annak, hogy megvettem ezt a lakkot, még ha három réteges is, néha azt hiszem megéri...... A képeken önmagában használtam, nem kentem alá fekete lakkot, kicsit erős fényben ugyan átütnek a körömvégek, de szerintem nem elviselhetetlenül, nekem nagyon bejön ez a lakk!!

Előbb nem akartam díszíteni, hiszen önmagában is nagyon szép, de aztán egy diszkrét nyomda került a gyűrűsujjakra. Masura mágnest használtam.





 


Ugyanaz árnyékban:


 Sok arca, színe van ez biztos:





Felhasznált termékek:
  • Sally Hansen Complete Care 7-in-1
  • F.U.N. Lacquer Incredible
  • Essence I ♥ Trends 33 Rose Beats
  • Seche Vive top coat
  • Moyra No. 102. The Last Days Of Sumer paletta

Nektek hogy tetszik?

Minden jót!

6 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép, jól áll neked ez a lakk :). A minta is szuper rajta. Én is nézegettem, végül nem vettem meg mert egy mágneses lakkom van, azt sem használom, valahogy nincs kedvem pepecselni vele de ez tényleg jól néz ki. Én szeretem a multikróm lakkokat, imádom, hogy mindig más színük van. Nagyon köszi, hogy megmutattad, hogy milyen valójában a lakk, szeretem látni, hogy hogy néznek ki a valóságban, mindenféle hókuszpókusz nélkül és nem 1 centiről fotózva :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!! (-: Én is meglepődtem ezen a lakkon, hogy ennyire sokszínű. Mágneses lakkom nekem is csak kettő van ezen kívül, jól néznek ki, de valamiért mégsem ruháztam be többre. Hát, igyekszem színhű képeket produkálni, ami nem mindig könnyű. Az instámon megosztottam egy videót is róla. (-;

      Törlés
    2. Megnéztem :). Basszuuuus, már annyi lakknak bedőltem, ezt meg jól nem vettem meg :/.

      Törlés
    3. Hát, én is sokszor járom meg, pedig van, hogy napokig gondolkodom egy-egy lakkon kell-e nekem, nézegetem a képeket.. Ezt is kivsit félve rendeltem meg, szerencsére nekem tetszik. (-:

      Törlés
  2. Én se voltam oda soha a mágneses lakkokért, de ez tényleg nagyon szép lakk, a manikűr is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Féltem tőle, de nem bántam meg. A közül a néhány mágneses lakk közül, ami megvan nekem ezt szeretem a legjobban. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...