Oldalak

2017. október 16., hétfő

Manikűrvadász 35. forduló

Sziasztok!


Elérkezett a Manikűrvadász kihívássorozat 35. fordulója. Sajnos egyre kevesebben veszünk részt az anno Bella által kitalált és elindított játékon, amit személy szerint nagyon sajnálok, és mindig reménykedem, holgy talán ez változhat!

Ezúton Bella Akane-t, az Akane Shinozuka blog írónőjét válaszotta ki a játék háziasszonyának, így ezúttal ő bonyolítja le a fordulót. Ha nem ismeritek a blogját nézzetek szét nála, nagyon megéri!!

Ebben a fordulóban Elzát kaptam páromul, az Elza // In A Leaf House blog írónőjét, azaz a sors őt rendelte. Amit egyáltalán nem bántam, mert ő aztán valóban igen egyedi manikűröket alkot, méghozzá szabadkézzel. És természetesen kicsit meg is ijedtem, hogy hogyan fogom reprodukálni valamelyik munkáját. Nagyon sokat nézelődtem nála, főleg az Instagram profilján, mivel inkább ott posztol. Nem akartam nyomdázással megoldani a dolgot, bár így utóbb nézve azt hiszem sokkal esztétikusabb manikűr készült volna. De így legalább megpróbálkoztam szabad kézzel is, és ismét rá kellett jönnöm, ez nem az én világom.

A kedvenc írómtól az egyik kedvenc regényem ihlette a manikűrt, mely nem más, mint Stephen King Az című műve, melyet az utóbbi időben elég rendesen felkaptak az új mozifilm miatt. A filmet még nem láttam, de majd valamikor azért megnézem. A könyvet háromszor olvastam, és nincs kizárva, hogy fogom majd a jövőben megint vagy tíz év múlva. (Kb. ennyi telt el az újraolvasások között).

No de kanyarodjunk is vissza a témánkhoz! Ez az a bizonyos manikűr, amit választottam, és ami olyan nagyon tetszett:

eredeti LINK-je

Talán jobban sikerült volna, ha megvan a megfelelő felszerelésem hozzá, mert nincs normális ecsetem sem, a fekete és fehér színek akrillal készültek a többi mind körömlakk. De természetesen nem írom ennek számlájára, sajnos ez van. :D

Alapul CbL lakkok szolgáltak: a Her Red Hair és a Can We Have Trudeau? a gyűrűsre.












És azért megmutatom a jobb kezemet is:


A léggömb és Ben és Richie réme, a múmia és a Szem. 

Nézzétek meg a többiek munkáit is:



Minden jót!

14 megjegyzés:

  1. Ági te beteg vagy, miért pont ennek álltál neki, mazochista vagy? :D Jó, tudom, SK, de bakker... Egyébként meg gyakorlással mindenki tud freehand-elni, Zsebboszi is belejött, csak türelemből kell jó sok. :) Örülök egyébként, h ezt választottad, csak nem könnyítetted meg a dolgod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye.. :D Tényleg mazochizmus volt, de úgy éreztem, ha már elszórakoztam vele marad ez. :D Biztos hatása alatt álltam a Krajcárosnak, pont múlt héten fejeztem be az újraolvasást. Igen, többet kellene gyakorolnom, de az az igazság, a nyomda valahogy jobban fekszik nekem. (-:

      Törlés
    2. Csodásakat nyomdázol, abban nincs vita. :) Nekem meg az nem fekszik, a fülem is összekenem a lehúzókártyával. :D
      Egyébként a film olyan 10/7, horrornak nem kifejezetten tartom, jó pár dolgot meg is változtattak ill. kihagytak (mondjuk a gyerek"orgiát" én filmen nem is szerettem volna látni), összességében korrektnek mondanám, szóval azért sztem bőven nem érdemli meg azt a hype-ot, ami körülötte van. :)

      Törlés
    3. Köszönöm szépen. :D Az én problémám az, hogy kevés a türelmem mostanában......
      Érdekes; a film miatt a könyvet is eléggé felkapták, nem tagadom én is ezért olvastam most újra. A filmet azért meg fogom majd nézni, de ezek alapján nem fűzök hozzá sok reményt...... Egyébként is ritka az a film, amit előbb könyvben olvasok, mert nyilván nem úgy képzelem el.

      Törlés
    4. Ha jó adaptációt akarsz látni, akkor ajánlom a Bilincsbent, az id idei film, és sokkal jobb, hatásosabb, mint az Az. :)

      Törlés
    5. Nem is tudtam, hogy abból is lett film. Valahol a Mobilt láttam, hogy abból is jön ki..

      Törlés
  2. Mind a két verzió tetszik :D Az utóbbi azért, mert olyan ijesztő/horroros hatása van :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De amúgy tényleg kicsit fosatós. :D

      Törlés
    2. Köszönöm szépen. :D A horror a véremben van! :D A lelki szemeim előtt a könyvbéli Krajcáros volt a nagy ezüst szemeivel. ^^

      Törlés
  3. Magának a könyvnek a lényegét szerintem hozza a manid. :) Nagyon adja. :)

    VálaszTörlés
  4. nekem bejön a stílusa az ilyen freehand-nek is, meg hát én még ilyet sem tudok :D szerintem tök jó lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! (-: Hát a stílus nekem is, de nagyon sokat kellene gyakorolnom..

      Törlés
  5. Még nem olvastam és a filmet sem láttam(csúnya én), de igyekszem pótolni :) Mindkettő szuper lett, a te bohócod a standard horrorbohóc, akivel tutira nem akarnál egy sötét sikátorban találkozni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :D Kicsit félve tettem ki a képeket..... Nagyon örülök, hogy tetszik!
      A könyvet mindenképpen ajánlom, ha szereted ezt a stílust. (-: A filmet még mindig nem láttam.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...