Oldalak

2018. június 3., vasárnap

Born Pretty Greenland Night


Sziasztok!


Múlt héten kaptam kézhez egy lakkot a Born Pretty Store webáruházától, mely új termék lesz náluk, és jelenleg előrendelés van rá folyamatban, de  anapokban kapható is lesz. Egy mágneses lakkról van szó, ami a 3D Magnetic Aurora Series kollekció darabja. Ez a szín pontosan a BP-MA04 /Greenland Night nevet viseli. Mikor megláttam úgy tűnt talán kissé duochrome hatású, de felkenve és mágnesezve nem az, amit nem is bántam, szerintem egy nagyon szép árnyalat amit kaptam! Igaz, egyébként is kedvelem az ilyen színeket!

A lakk az új, fehér-arany designt kapott dobozban érkezett:


A letisztult formatervezésű üvegcse 6 ml lakkot tartalmaz.


Én nem kentem alá színes alapot, csak normál áttetsző alapot, és arra került a lakk három rétegben. Mint ahogyan azt a mágneses lakkoknál már megszoktuk nem a legjobb a fedése, de én azt hiszem 3 rétegnél nem kell alá semmi fekete alap, legalábbis nekem így is tetszett a végeredmény. Úgy érzem, a lakk felveszi a versenyt a hasonló jellegű társaival, így én jó szívvel tudom Nektek ajánlani.

Napon:












Lámpánál:










Ha megtetszett ez a lakk, az alábbi linken előrendelés van rá:
https://www.bornprettystore.com/born-pretty-chameleon-magnetic-aurora-series-nail-polish-nail-black-base-needed-p-42398.html







Kedvelitek a mágneses lakkokat?

Minden jót!


8 megjegyzés:

  1. Hú de szép ez a lakk! :))). Még soha nem volt BPS lakkom, valahogy amit rendelni kell azt nem szeretem de ezt meg fogom nézni. És nagyon ügyesen mágnesezel :). Emlékszel, még tavaly mutattad a F.U.N Incredible-t, amit végül a képeid miatt is vettem meg, na nekem nem sikerült olyan szépre mágnesezni soha mint neked. Most elraktam mert nekem nem annyira nyári de ez a lakk legalább annyira tetszik.
    Bianka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! (-: Én meg másoknál látom, mennyivel szebben mágneseznek...... Jó erős mágnes kell hozzá, nekem egy Masura van. És minden réteget, plusz fedőlakk után is ujjanként, frissen kenve.. Én így szoktam. Megéri a macerát, de szerintem a F.U.N. sokkal szebb! (-:

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a lakk is. Ahogy nézegettem, nekem mindegyik tetszik a mágneses lakkjaik közül...

    VálaszTörlés
  3. huu ez tényleg jól sikerült lakk lett, bár én a BPS oldalról rendeltem mágnest, de az sem mágnesez valami jól... ez a félkör alakú mágnes, amit te használsz? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! (-: Egyszer rendeltem egy általad említett fajta mágnest, de sosem kaptam meg (eBayről). A képen egy teljesen normál Masura mágnest használtam (az a hosszúkás, nekem csak olyan van :D ). De jó erős, az biztos!

      Törlés
  4. Nagyon szép ez a lakk, másokon mindig annyira tetszenek a mágneses lakkok, de magamon nem tudom elviselném-e, talán egyszer teszek majd egy próbát vele

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mágnesezhetőségben (micsoda szó :D ), van olyan, mint a Masurák, és azért sokkal olcsóbb! Szerintem megér egy próbát, szépek a mágneses lakkok, ahogy mozgatjuk a kezünket úgy változik. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...