Oldalak

2018. november 22., csütörtök

Teszt - Born Pretty Firebird Dance lakk


Sziasztok!


Ma egy tesztbejegyzéssel jelentkezem. A BornPretty tesztcsomagomban lapult egy lehúzható, piros lakk is. A WarmCritSeries kollekció tagja, és pontosan a BP-WC05 Firebird Dance nevet viseli. Ez a szín talán karácsonyra is jól jöhet, bár az én ízlésem szerint arra a célra túl élénk, korallba hajló árnyalat, úgy önmagában inkább nyári színnek gondolnám.

Szerettem volna képeket készíteni arról is, miként húztam le, illetve milyen lett..... De nálam ez az oldala nem működött. Lehet, mert alaplakkra kentem - semmilyen lakkot nem vagyok hajlandó anélkül használni! Vagy, mert gyorsszárító fedőlakkot használtam, nem tudom. Próbáltam kicsit "feszegetni", de nem vált fel, viszont kevéssé tartós, hamar kopásnak indult. Kaparni és hasonlóak nem akartam, hogy nehogy sérüljön a körmöm felülete. Lemosóval viszont könnyen és tökéletesen lejött, nem fogta meg a körmöm. Engem egyébként ez nem zavart, annyira nem érdeklődöm ez iránt a koncepció iránt.

A lakk kenése is pozitív volt, mert az állaga nagyon sűrű, gumiszerű, és ezért féltem tőle, de tökéletesen használható, két rétegben kentem, és elég hamar is száradt. A képeken nincs még rajta a fedőlakk! A glitterek kissé kiállnak belőle, ez is látható így.

A lakk fehér-arany elegáns dobozban érkezett:










Egy manikűrt is készítettem vele:

A linken megnézhetitek a bejegyzést róla




A lakkot az alábbi linken rendelheted meg, ha megtetszett:

Használd a MYB10 kódot a 10%-os kedvezmény igénybevételéhez, melyet a nem akciós termékekre biztosít a cég.





Ti kedvelitek ezeket a lehúzható lakkokat?

Minden jót!

3 megjegyzés:

  1. én ÜNT lehúzható alapot használok, úgyhogy számomra mindegy hogy "lehúzható"-e egy lakk :) szép-szép, de a BPS lakkjait még mindig túlárazottnak gondolom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, valahogyan ezért nem vonz a lehúzható koncepció engem sem..... Szép a színe, de drogériában is lehet hasonlót látni szerintem is. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...