Oldalak

2019. január 5., szombat

Téli hangulat kihívás - Ajándék

Sziasztok!



Kicsit megkésve jelentkezem a hétfői témával, mely az ajándék volt az Akane által indított kihívássorozatban. Sajnos összejött néhány dolog az életemben, és hiába terveztem, de nem jutott előbb időm összehozni a manikűrt. Most is csak a bal kezemre alkottam meg lehúzható alapra, és szedtem is le aztán...... Mert kicsit karácsonyiasra sikeredett, és ezért egyébként sem hordtam volna már.

Piros alapot választottam hozzá, egy olyan lakkot, melyet nem kedvelek. Azért használtam mégis ezt - Born Pretty Holo Series Wine Malaga -, mert kíváncsi voltam hogyan teljesít vízbázisú fedőlakkal. És, igen, így azért kicsit közelebb került a szívemhez a lakk, mert ez a fedő csak kis mértékben változtatja meg a lakk színét. A mintákat a már jól bejáratott Born Pretty - Christmas - S002 palettáról választottam. Nem sok olyan mintám van, ami ajándékhoz köthető..... Ezért is választottam ezt, mert a kis csomagocskák és a kis zsák - karácsonyi ajándékok. A Ya Qin An nyomdalakkot választotam a mintákhoz, rózsaszínhez jobban volt kedvem, mint fehérhez.









Nézzétek meg a többiek munkáját is!



Minden jót!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett :) tetszik is hogy nem fehér :) Már azt vártam mikor írod hogy befogta a fehér lakkot... :D de nem mert nem fehérrel nyomdáztál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Amilyen "agresszív" lakk lehet befogta volna, de inkább kentem alá fedőlakkfedőlakkot. 😅

      Törlés
  2. Szia!
    Segítenél kérlek, hogy milyen lehúzható alapot használsz? Köszönöm szépen a segítséged előre is. :-) Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Sajnos kimaradt a bejegyzésből, hogy Ünt alapot használtam. Elég ritkán használok lehúzhatót, mert szinte az összes manikűrt viselem. (-:

      Törlés
    2. Nem gond! Köszi :-)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...