Oldalak

2015. augusztus 4., kedd

Szívecskék

Sziasztok!

Nemrégiben tartott Eleni blogsale-t, és így jutottam hozzá ehhez a csodához, az ILNP Peace lakkjához. Igaz, kicsit másra számítottam, de nálam a lila mindig, minden mennyiségben jöhet!! Így aztán nem is vártam vele tovább, ki kellett próbálnom! A másik lakk a PP Hope, amihez így jutottam hozzá, de azt a balatoni nyaralásra tartogatom, ahová szombaton utazunk el, mert így élőben igaz, hogy nem lila, de szebbnek látom a Peace-nél, bár felkenve nem tudom milyen lesz. :D
No de.. Azért pár szót ejtenék a Peace-ról, bár nem új kiadás, de hogy én mit tapasztaltam.. Nekem kellett belőle a három réteg, mert sajnos elég nehéz vele dolgozni. Talán más alaplakk kellene hozzá, de sajnos ha nem dolgozunk elég gyorsan, felszedi az előző réteget. \-: És lehetne kicsit pigmentáltabb, legközelebb lehet, hogy festek alá egy fekete alapot, és úgy jobban fog érvényesülni. De mindezeket leszámítva, illetve egybevéve is nagyon tetszik!!
A gyűrűsujjamra nyomdáztam a Doodles palettáról, a középsőre pedig stamping decals matricát készítettem, és ollóval vágtam méretre a mintát.

Aki követ engem talán észreveszi az új körömformát is. Rettentő hosszú volt már, így már nekem sem annyira tetszett, viszont a coffin forma úgy szép, ha hosszú. Így aztán most vágtam le jó pár mm-t, le is kerekítettem a körmöket, bevallom tetszik is és nem is, lehet nem lesz ez nálam hosszú életű. :D A hüvelyujjammal így nem igazán barátkozom........

Felhasznált anyagok:
  •  Rimmel Nail Nurse körömápoló
  • ILNP Peace
  • ILNP Fame
  • Essence Metal Glam 04 Gold Digger (nyomdázáshoz)
  • Essence Stampy Polish 002 stamp me! black
  • Sally Hansen Big Shiny fedőlakk
  • MoYou Doodles 02 paletta

És akkor jöjjön a sok kép! :D Sajnos nálunk ma délelőtt, mikor a manikűrt készítettem őszies, esős idő volt, kicsit el is szomorodtam, hogy nem fogok tudni napos képet készíteni ezekkel a szép, holos lakkokkal. De mire délután hazaértem a munkából már hét ágra sütött a nap. :D Így azt hiszem napos képekkel kezdem a sort.









Az üvegcsére fókuszálva:


Árnyékban.



"Bánatomban" vakuval:


Erősebb fényben :D







Remélem, azért tetszett.......

Ez a jobb körömforma, vagy az előző?

Minden jót!

4 megjegyzés:

  1. Hű de jól mutat rajtad!!!! De tényleg. Használd egészséggel :)
    Ez a körömforma nekem jobban tetszik. Amúgy nem zavar hogy ilysn hosszú?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!! ♥ Nem bántam meg, megszerettem. (-:
      Hát, ha az előző bejegyzést megnézed valóban az a hossz már zavart, ez így nem, csak sajnos azzal jár, hogy a jobb kezemen még mindig rövidebb, de azon is ilyen ovális, meglátom meddig nő.. Sajnos azon a kezemen mindig lemezesen foszlik. \-:

      Törlés
  2. Nagyon gyönyörű a lakk és a manikűr is. Neked pedig kifejezetten jól áll. :) Hát,nekem tetszik a körömformád így is,meg a régivel is tetszett. A pp hope-jára meg különösen kíváncsi leszek,mert kb. 1 órája rendeltem meg én is a nailland-ról,és alig várom,hogy kézbe vegyem,körömre vigyem. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!! (-: Az a baj, hogy nem pont egyformák a körmeim minden ujjamon, egyszerűen nem találom azt a formát, ami mindegyiken az igazi..
      Üvegben is csodás a Hope! Bejegyzés lesz róla, de lehet csak az utazás után.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...