Oldalak

2015. július 28., kedd

Rózsaszínben

Sziasztok!

Nemrég vásároltam ezeket az OPI lakkokat, és úgy gondoltam, kipróbálom őket együtt, hiszen eléggé passzolnak szerintem egymáshoz ezek a színek. Előbb a Barry M-el is ki akartam festeni valamelyik körmöm, de rájöttem, nem pont az az árnyalat, ami ezekhez illik. Aztán dilemma jött, hogy melyik legyen sötét, melyik világos, majd mikor ez megvolt, hogy a középső ujjammal mi legyen. :D És mivel nem tudtam eldönteni, így lett gradient rajta, amit sajnos a nyomdával sikeresen el is nyomtam...... Bár így utólag már tetszik, de mikor készült nem annyira. :D Sokszor szoktam így járni egyébként; érdekes ez........

Pár szót ejtenék ezekről az OPI lakkokról, mivel a világosabbik rózsaszín (Suzi Shops & Izland Hops) elég kényes szín. Szerencsére nem lett olyan nagy melléfogás, mint a Maybelline Colorama.. Igaz, ez is három réteges, de egészen jól lehet vele dolgozni, bár könnyen csíkozódik.
A sötétebbik (Suzi Has A Swede Tooth) eléggé sűrű állagú lakk, ez meg azért kezelhető kissé nehezebben, nekem ez is megkívánta a három réteget. A száradásuk szerencsére átlagos, ez utóbbi kicsit mattra száradt, bár én úgyis mindig használok fedőlakkot. (-: Ecsetük, üvegük a megszokott OPI.

Felhasznált anyagok: 
 • Rimmel Nail Nurse körömápoló
 • OPI NL H71 Suzi Shops & Izland Hops 
 • OPI NLR46 Suzi Has A Swede Tooth 
 • Barry M Gelly GNP 9 Pomegranate (nyomdázáshoz)
 • Lovely Classic Nr 25 Fehér (gradient alapja)
 • Sally Hansen Big Shiny fedőlakk nyomatlan körmökre
 • OPI RapiDry fedőlakk nyomdázott körmökre
 • MoYou Doodles 02 paletta

És akkor következzék sok-sok kép, ma valahogy játékos kedvemben voltam, sajnos délelőtt nem sütött a nap, amikor a legtöbb képet készítettem.

Ez a kép kint, vakuval készült:Vaku nélkül:


Bal kéz:


Jobb kéz (sajnos ezen kisebbek a körmök, de érdemesnek tartom megmutatni, mivel balkezes vagyok, általában a jobb kezem jobban "sikerül"):
A rózsaszín retro tollammal is lefotóztam: :D


Rózsaszín vonalzóval is. A kép életlen, áll alá szorított önkioldós telefon.. Folytassam még? :D


Délutánra a napsütést is sikerült elkapni:

És a szobában..


Azért remélem nem volt túl unalmas a sok kép...... Kicsit elragadtattam magam, na.

Minden jót!

6 megjegyzés:

 1. De szuper lett *-* Jól áll a rózsaszín :) (Hatalmas körmeid vannak! Ápolod valami csodaszerrel,hogy nem törnek le?)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, köszönöm! A P.Shine-t használom, de azóta sikerült így megnöveszteni, mióta körömformát váltottam. A kockaköröm tetszett és tetszik most is, de behajlanak a sarkai.. )-: És aztán szépen bereped és törik. Így jött a kompromisszum a coffin formával, sem nem hegyes, sem nem kocka. :D

   Törlés
 2. huuu nagyon szép lett ez a manikűr!!!!
  szerintem neked a kisujjadon lévő hossz és forma is csodás lenne (a jobb kezeden ) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszik!! Háát..... Az nálam az úgynevezett csutkaköröm..... Most azon agyalok, hogy talán kipróbálom a mandulaformát, az talán egyformán megmarad mindkét kezemen..

   Törlés
 3. Szupi lett. :) Nagyon kedvemre való :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...