Oldalak

2015. október 26., hétfő

A Big Bang


Sziasztok!

Nyugalom; manikűrről lesz szó. :D A fenti kép azért került ide, mert a családdal néhány napot a Zemplénben töltöttünk, pontosabban Erdőhorvátiban. Ezt a képet a kis község határában elhelyezkedő Cink hegyről készítettem, és természetesen ezen a kiránduláson a PP Big Bang nevű lakkját viseltem, azaz a lentebb látható manikűrt. (-:
Nos.. azt hiszem, túl sokat vártam ettől a lakktól. Vagy csak nem volt elég hangulatom hozzá, nem tudom. De a várt wow hatás elmaradt.. Nagyon szép lakk, de nem is tudom, számomra valami mintha hiányozna belőle; de hogy mi azt nem tudom! A lakkról még annyit, hogy azt hiszem, három vékony rétegben tökéletes, legalábbis számomra. Ha alularól éri a fény a körmeimet, átvilágít ajta, ezért érzem szükségesnek a három réteget. Azt hiszem, csak a hüvelykujjaimon volt három, a többin kettő......
A gyűrűsujjam még szinte jobban tetszett.. Most használtam először az MdU nyomdalakkot, és nagyon tetszik, ezt csak ajánlani lehet! A szaga valóban kellemetlen, de megéri, mert nagyon jól pigmentált lakk.

Felhasznált anyagok:
  • Rimmel Nail Nurse
  • Picture Polish Big Bang
  • Kiko 497
  • MdU 14 Violet nyomdalakk
  • Sally Hansen Big Shiny fedőlakk
  • Pueen SE01A paletta

És akkor jöjjenek a képek!




















Azért remélem, valamennyire tetszett! (-:

Minden jót!

4 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik,és a manikűr is csodás. :) Nem gondoltam volna,hogy ennyire lilás,de bejön. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Van egy lila beütése is, főleg akkor tűnt fel, mikor lilába öltöztem. :D Viszont a képek telefonnal készültek, nem 100%-osan színhű.

      Törlés
  2. Nekem szívem vágya ez a lakk. Tervezem a megvételét, lehet csak januárban tudom...de szerintem jól áll Neked ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! Én sem bántam meg, mert tetszik, csak kicsit másra számítottam. (-: Még mindig a Hope a favorit a PP lakkok közül. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...