Oldalak

2015. december 18., péntek

(a)live


Sziasztok!

Nemrégen a Picture Polishtól az (a)live lakkot is megvásároltam. Mikor nézegettem ezt az új kollekciót, ezt és a Saphira-t biztosra vettem, hogy meg fogom rendelni. Jó pár embertől azt hallottam, nem tetszik nekik ez a szín, csúnyácska ez a lakk, nem elég izgalmas. De én mégis megvettem, talán azért is, mert nincs sok rózsaszín lakkom, ehhez hasonló pedig egyáltalán nincs. Valóban nem ez lett életem lakkja. :D De nem bánom a vásárt, nálam megvan azért a helye egy ilyen színnek is. (-: Szépen csillannak benne a kis holos csillámok és a nagyobb rózsaszín glitterek. A lakk a szokásos PP minőség, szépen lehet vene dolgozni, számomra az ecset is rendben van.
Azért ejtek néhány szót az Essence Merry Berry lakkról is. Ezt sem bánom, szép krém finishű lila lakk, számomra az ecsete is jól használható, szépen terül a lakk, jó a fedése is két rétegben. Kicsit mattra szárad, nekem fedőlakkal tetszik. És persze a csomagolása ejtett rabul, engem nagyon meg lehet venni ilyesmivel, nagyon tetszik maz üveg és a kupak! (-: Használni sem volt kényelmetlen.
A fenti képről a kis MdU nyomdalakk maradt le sajnos, utólag jutott esezmbe, de azt hiszem annyira nem is érdekes, hiszen láttunk már ilyet nálam is, mert kedvelem ezt a lilát. :D

No de, következenek a képek!











Lámpánál:










Végül egy vakus kép is:



Felhasznált anyagok:
  • Rimmel Nail Nurse Rescue
  • Picture Polish (a)live
  • Essence Merry Berry 01 The masked ball
  • Barry M Gelly 345 Pomegranate (nyomda)
  • MdU 14 Violet nyomdalakk 
  • OPI RapiDry fedőlakk
  • Moyra Gel Look Gel coat a nyomdázott ujjakra
  • Moyra díszítő kövecskék
  • Pueen SE04B paletta 

Nektek tetszik ez a lakk?

Minden jót!

6 megjegyzés:

  1. Nekem nem tetszik az a(live).A manikűr szép a nyomdázás is,de sajnos én erre a pp lakkra ennyit tuti nem költenék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen, én őszintén megvallva szebbet vártam a swatchok alapján. Meg nem bántam, bár ha ma rendelnék lehet inkább a Glitch került volna a kosaramba. :D Köszönöm, örülök, hogy maga a manikűr tetszik! (-:

      Törlés
  2. Nemnemnemnem, nagyon nem.
    Ugyanakkor el kell ismernem, hogy összehoztad azt a színkombinációt, amivel ez a PP egyáltalán képes együttműködni...najó, még lilával és hideg citromsárgával érdemes lenne összehozni, a sárga lenne a nyomdaminta.
    Lehet, hogy mégsem annyira gáz ez a PP, ha gondolatot ébresztett bennem? :D

    A manikűr tehát nagyon jó lett, megfontolt, szép munka, jó színérzékkel vagy megáldva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, sajnos erre a manikűrre nem kaptam bókot a munkahelyen sem..... Azért megválni nem áll tőle szándékomban, én azért szerettem viselni. Köszönöm szépen a bókot! (-: Végülis lilák voltak a társai, csak sajnos a telefonom kamerája inkább kéknek gondolta..... De egy nagyon sötét kék is menne hozzá, lehet sárgával is kipróbálom majd, csak nincs olyan nyomdalakkom. (-: Egyébként valóban jelent valamit, hogy mégis gondolatot ébresztett Benned. (-:

      Törlés
  3. Nekem nagyon tetszik,gyönyörű manikűr lett. Nem olyan rossz az a PP,bár szerintem annyi pénzért nem éri meg. Hasonlóan szép lehet egy colour alike is. De ezzel a nyomdamintával és kövecskékkel eszméletlen. *-*

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm!! (-: Hát igen..... Lehet nem ért meg annyit, de azért a minőséget hozza, le sem lehetett volna robbantani a körmömről. :D Bevallom, Colour Alike lakmom sosem volt még..... De mintha abban nem volnának nagyobb glitterek..?

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...