Oldalak

2015. december 7., hétfő

Úton - PP Saphira társaságában

 Sziasztok!

A bejegyzés címe azért lett ilyen hm.. nem megszokott, mert hétvégére elutaztunk a Párom rokonaihoz a Dunántúlra, s ott viseltem ezt a manikűrt. A PP Saphira is egy lerobbanthatatlan lakk. (-: Azért mostam le, mert már másra vágytam nem pedig azért, mert megkopott volna.
Néhány szót azért ejtenék erről a lakkról. Aki szereti a PP Hope-ot, ő szeretni fogja ezt is. (-: A glitterek ugyanabba a sötétzöld színű alapba kerültek. Csodás, mély lakk, mely belülről világít; én nagyon kedvelem az ilyen típusú lakkokat. Nálam kedvenc a Hope is, de én úgy érzem, ennek a lakknak is van mellette létjogosultsága. Két rétegben szépen fedett, fedőlakkal azért simábbá tehető, mint a nélkül, bár én mindig használok valamilyet, ez esetben az OPI RapiDry-ra esett a választásom.
A gyűrűsujjamon szereplő lakkról is írnék pár szót.. Aki kicsit idősebb, annak jobban mondhat valamit ez a márka: Constance Carroll. Évekkel ezelőtt volt divatos márka, mely nem is volt drága. Ez a példány szerintem már több, mint tíz éves, és még mindig tökéletes állapotú! Mai szemmel elég büdös, mert akkoriban még volt a lakkokban mindenféle káros anyag, de még én is itt vgyok, tehát nem halálos. :D
No de...... Nem is szövegelek annyit, inkább beszélejenek tovább a képek:





Jaj, azok a glitterek, olyan szépen világítanak megfelelő fényhatásban.....








Mikor kisütött a nap, a Párom gyorsan lehúzódott az út szépére, mert az autóba nem sütött be szépen. :D













Felhasznált anyagok:
  • Rimmel Nail Nurse Nail Rescue
  • Picture Polish Saphira
  • Constance Carroll 7 Mermaid
  • MdU 49 Lavander
  • MdU 2 Black
  • OPI RapiDry top coat
  • Moyra Fabric Texture paletta
Ti tervezitek e lakk beszerzését? Vagy nem annyira bejövős....

Minden jót!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon reméltem, hogy ez kékesebb mint a Hope...nem értem miért kellett majdnem ugyanolyat csinálni. Úgyhogy maradt a Muse :'D a manikűr szép ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Hát, nem tudom.. Nekem tetszik ez a zöld, de izgalmasabb lett volna ha másabb. A Muse is nagyon szép, én kicsit azért bánom, mert nagyon hasonlít az Attitude-ra, mégha nem is ugyanolyan. Viszont lila nálam jöhet minden mennyiségben. (-:

      Törlés
  2. Nagyon távol áll tőlem ez a körömforma, de ezekkel a színekkel és mintával még nekem is tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nekem most ez bevált, végre nem törik le, mint a szögletes. Köszönöm! (-:

      Törlés
  3. Nagyon szép lakk(pláne hogy kék),de annyira hajaz a Hope-ra,hogy nem biztos,hogy megvenném. Akkor már inkább a Wintert. Annyira különleges az a szürke. *-* A manikűr viszont gyönyörű szép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Hát, mondjuk az én szememben inkább a zöld felé stagnál, főleg élőben, de tény, hogy ugyanaz az alap, mint a Hope, de mégis más ez a lakk, nekem nagyon tetszik, nemhiába kedvenc a Hope is! (-: A Winter valóban nagyon különleges szürke, előbb nem akartam megvenni, de aztán mégis. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...