Oldalak

2016. május 30., hétfő

TESZT: Born Pretty Nail Art Stickers


Sziasztok!


Ismét egy teszttel jelentkezem, és újfent úgy, hogy egy Cupcake Polish lakkot is bemutatok közben, melyet most kentem fel először. (-: A Blood Hound nevű lakkról van szó.

De mindenek előtt a Born Pretty tesztalanyt szeretném bemutatni Nektek, és mesélni róla, hogy nekem milyen tapasztalatom van vele, és mennyire ajánlom a használatát!

Egy 3D-s hatású matricáról van szó. Bevallom, és azt hittem, hogy vékonyabb lesz az egész, tehát olyan vizes matricához hasonló. Nos, sajnos nem; az arany minták egy kicsit vastagabb, átlátszó matrica fólián találhatóak, amellyel az ívelt körömmel rendelkező lányok lehetnek kicsit bajban. Mivel én is ilyen vagyok, így egész körömre inkább meg sem kíséreltem használni. Sajnos, a matricaszélek is láthatóak, ha az ember közelebbről nézi.... Hát igen, nekem ezért is marad inkább barátom a nyomdázás. (-:

Nagyon dekoratív, elegáns manikűröket lehet alkotni vele, azért nem egészen negatív a véleményem, hiszen nagyon szép ez a martica és a mintái is olyan kifinomultak. Felhelyezésekor szerencsére a párom is jelen volt, mert a frissen lakkozott körmökkel nem szívesen próbálkoztam a matricák "hátulját" leválasztani. Ebben ő segített nekem. :-D Használata egyszerű, én a színes lakkra kentem egy réteg fedőlakkot, és erre ragasztottam fel a matricát, majd újabb réteg fedőlakk. Sajnos a körömvégeknél hamar felválik, talán érdemes kisebb darabot felhelyezni, ha tartósabban szeretnénk viselni.

A Cupcake lakkról annyit, hogy kicsit sűrű az állaga, de a színe kárpótol érte, nekem nagyon tetszik, két rétegben használtam.

És akkor ismét a matricáról. :-D Átlátszó fóliába csomagolva érkezik, egy szív alak van stancolva a csomagolás papír részére, hogy kicsit dekoratívabb legyen:


Szépek a minták:






A jobb kezem kicsit másabb designt kapott:


Az a kis inda milyen mutatós volna, de sajnos látszik a matrica széle:














Felhasznált termékek:
  • OPI Nail Envy
  • Cupcake Polish Blood Hound 
  • Astor Lacque Deluxe 594 VIP Violet  
  • Essence BTGN fedőlakk 
  • Born Pretty BP053 Nail Art Stickers 
Az ívet el fogom használni, de nem lett a kedvencem, mert látszanak a szélek, és könnyen felválik..... Viszont tényleg 3D-s és elegáns. (-:



Az alábbi linken tudjátok megrendelni, ha megtetszett, 1,59$-os, akciós áron:
http://www.bornprettystore.com/sheet-embossed-nail-stickers-flower-vines-nail-stickers-decals-bp053-p-24912.html
 A rendeléshez használd a MYB10 kódot a 10%-os kedvezmény igénybevételéért!





  
Hogy tetszik a manikűr? Kedvelitek a matricákat?

Minden jót!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett a manikűr! Én is szeretnék majd ilyen matricákat venni. :)
    A kezdőkép pedig gyönyörű lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! (-: Sajnos a matrica nem túl tartós, hajmosást nem tolerál. De alkalomra nagyon elegáns.

      Törlés
  2. A Cupcake lakk nagyon tetszik,viszont ezeket a 3d matricákat nem kedvelem! Régebben sokszor kaptam ilyet tesztre,nálam inkább a vizes matrica élvez előnyt,tovább is bírja mint az előző társa :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg szép ez a lakk! (-: Háát, a matrica csalódás volt, mársra gondoltam. Kár, hogy vastag rétegen vannak az arany minták, mert nagyon mutatós azért..

      Törlés
  3. Uh,de gyönyörű ez a cupcake lakk! Mesés színe van...a matricát meg sajnálom egy kicsit,az ívelt köröm mindig betesz nekünk. :/ De sebaj,nagyon szép manikűr lett ez így is. ^^ Tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Én is nagyon szeretem ezeket a sötét színeket is, bár a Berry Good Lookingot nálam nem übereli. :D A matrica olyan szép, de sajnos a hajmosásban megsemmisült. \-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...