Oldalak

2016. augusztus 18., csütörtök

TESZT: Born Pretty BP-X03 paletta


Sziasztok!Ma egy teszttel jelentkezem. Ismét kaptam egy kis csomagot a Born Pretty Storetól. Most leginkább a nyomdalemezekre koncentráltam, mikor kiválasztottam miket is szeretnék kipróbálni. Van néhány palettám a márkától, és nem tudok semmi rosszat elmondani róluk. Most kiderül, hogy ez az X szériás lemez csalódást okozott-e?

A fenti képen látható a csomagolása, és a jellegzetes kék fólia, ami védte a hosszú út során, míg megérkezett hozzám. A papírtok mintája is nagyon tetszik, jól eltalálták. Én ezekben tárolom a palettákat egy Pixibox dobozban. A lemez szélei szépen el vannak dolgozva, nem balesetveszélyes.
A hátulja pedig így néz ki:Egy manikűrt alkottam vele. Másabbat szerettem volna, de a lemez kicsit csalódást okozott, mert oldalt a második masnit képtelenség szépen, teljességében felvenni a nyomdázóval. Igen sekély ez a minta, ritkán járok így, nem sok ilyen lemezzel találkozom. Talán nem minden példány ilyen minőségű, ezt nem tudhatom, talán ha valakinek megvan ez a lemez írjon erről hozzászólásban. Összességében jó a lemez, a minták nagyon tetszenek így "élőben" is. Kedvencem a virágminta és a csipke is, így nekem való ez a lemez.Felhasznált termékek:
 • Sally Hansen Complete Care 7 in 1
 • Cupcake Polish One In A Brazil-ion
 • Moyra Gel look No. 903 Marie
 • MdU 2 Black
 • Ever Glaze top coat
 • Born Pretty BP-X03 palettaHa megtetszett a paletta, az alábbi linken vásárolhatjátok meg 1,99$-os akciós áron:
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-66cm-square-nail-stamp-template-lace-design-image-plate-p-29976.html

Ha használjátok a MYB10 kódot, akkor 10% kedvezményt kaphattok a nem akciós termékek árából!

Hogy tetszik a lemez? És a manikűr?

Minden jót!2 megjegyzés:

 1. Nagyon szép manikűrt készítettél ezzel a lemezzel, kár, hogy a masnit nem sikerült felvenni :(
  Egyik masnit sem?
  Kemény párnával sem?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Az a baj, hogy bármilyen óvatosan húzom le a lakkot, szinte az összes le is jön, nem marad a mintában. Az alsó masni jó, csak ahhoz nem volt kedvem. :D

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...