Oldalak

2016. szeptember 7., szerda

"Nyaralós" manikűrömSziasztok!Hát igen, nyaralni is voltunk. És igen, egy hónapja...... És Balatonföldváron. :D Ha már lefényképeztem az akkor viselt manikűrömet úgy gondoltam, mégis megmutatom Nektek. Csak valahogy mindig valami fontosabb poszt jött, ez meg így megmaradt vázlatnak. Pedig az összes kép a nyaraláson készült. :D

A kedvenc lakkomat viseltem, a Cupcake Polish Berry Godd Looking nevű lila csodáját. Furcsa dolog ez, mert míg ez a lakk nem volt a birtokomban, nem volt kifejezetten kedvenc lakkom, több is tetszett egyszerre és sokszor éppen az, amit viseltem.

Egy egyszerű manikűrt készítettem az útra, a nagy készülés közepette nem igazán volt időm és kedvem lakkozni, de előre nem lehet az ilyesmit elkészíteni, mert akkor nem fogja sokáig bírni. És ilyen helyzetekben nem szoktam lakkozni, tehát bírja ameddig bírja, aztán lemosom, és nem kenek semmit. (-: A fényképezés miatt vittem magammal a lakkot, és ha netán javítani kell.
Sajnos sokszor volt ilyen időnk:Felhasznált termékek:
 • Sally Hansen Complete Care 7 in 1
 • Cupcake Polish Berry Good Looking
 • CBL I Am Free
 • MdU 14 Violet
 • MdU 16 Lilac
 • Cien top coat
 • Essence BTGN top coat
 • Pueen Lace Blossom paletta

Hogy tetszik? Ti lakkoztok ilyen alkalmakkor?

Minden jót!

7 megjegyzés:

 1. Szép manikűr, biztos, hogy sok pillantást vonzott a nyaralásod során! :)
  Magamról tudom, hogy ha jártomban keltemben, pénztárosnőn, vagy bárhol izgalmas, igényes manikűrt látok, majd kiesik a szemem és legtöbbször nem állom meg szó nélkül, rákérdezek.

  Ó, Balatonföldvár! ....
  https://www.youtube.com/watch?v=psGZ0BaYSfc

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Hát, itt inkább a lakk tette különlegessé.. Volt már nálam is, mikor fizettem a boltban és rákérdeztek, illetve megdicsérték, hogy milyen jól néz ki. (-: Most nem volt ilyen. :D

   És kétszer is voltunk Földvár felé félúton, mert Dunaföldváron keresztül szoktunk menni. (-:

   Törlés
 2. Nagyon szép lett! :) És végül meddig bírta a lakk? Mert én sem merek lakkozni nyaralásra :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Öt napot. :D Azért ott jobban kímélve volt.. Strandolni sem lehetett minden nap, így csak az utolsó nap voltam lakkozatlanul. (-:

   Törlés
 3. Nagyon szép a lakk és a manikűr is :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...