Oldalak

2016. szeptember 14., szerda

TESZT: XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper (Born Pretty)Sziasztok!Ma egy nyomdázóról lesz szó. Nagyon tetszenek ezek az átlátszó nyomdázók, mert így tudjuk, hova is kerül a minta. :-D Minél puhábbra szerettem volna szert tenni, mert személy szerint én nem igazán szeretek görgetve nyomdázni, számomra egyszerűbb, ha csak belenyomom a körmöm, és az ívelt körmeimmel nem mindig van könnyű dolgom.

Nézzük, hogyan teljesített ez a nyomdázó!

Az "érzékeny" nyomdapárnát műanyag kupak védi. Én ezt nagyon jó ötletnek találom, mert mindenféle szösz könnyen rátapad, no meg ha valami élesebb tárgy közelébe teszi az ember (aki pl. dobozban tartja), nem sérül meg.


4 cm-es a fej, tehát tényleg nagy kategória, azért kényelmesebb vele dolgozni, mint a kisebbekkel. A képen látható, hogy nagyon jól átlátszik, pedig a tartó alján is van egy műanyag borítás, tehát nem "üres" a tartó. Annyiból ez jó, hogy nem megy bele a por, nekem előbb kicsit furcsa volt.
Kicsit megszenvedtem vele, bevallom.. Azt hiszem főként a saját hibámból, hozzá voltam szokva az ún. "taknyos", ragacsos nyomdázókhoz, amik igen puhák, és másképpen kell velük dolgozni. Nálam az vált be, hogy a lemezről gyors, gördülő mozdulattal veszem fel a mintát.

Használat előtt szappanos vízzel mostam meg, majd acetonmentes körömlakklemosóval is áttöröltem, mert nem igazán tudtam működésre bírni.
Nem a legpuhább, de puha. Én általában a levegőben tartott ujjra szoktam nyomdázni, azt hiszem, hogy lássam, hova kerül a minta. Ezekkel a clear jelly fejekkel úgy célszerű dolgozni, hogy az asztalra tett, stabilan elhelyezett ujjra nyomjuk rá, így belenyomódik az ívelt köröm is, és látjuk is, hova kerül a minta.


Átlátszó lehúzót is kapunk mellé. Kicsit vékony, hajlékony műanyagból készült. Sajnos, nem tudtam egészen megtisztítani. :D Mivel az aceton mattítja, az acetonmentes lemosó pedig nem tisztította le...... Egyébként én személy szerint jobban kedvelem a bankkártyához hasonlatos lehúzókat.


És akkor a manikűrről.. Dupla nyomdázást próbáltam vele készíteni, hiszen ehhez a technikához nagyon fontos, hogy lássuk, hova kerül a másodjára nyomott minta. A gyűrűsujjamra nem került fedőlakk, mert matt állapotban sokkal jobban tetszett! Nagyon szép ez az Essence lakk! Sajnos, egyáltalán nem volt tartós, hajmosás után a gyűrűsujjamat újból kellett lakkozni, míg a Cupcake Polish lakk érintetlen volt. :D másodjára már használtam fedőlakkot, és fényesen nem is tetszett annyira......Felhasznált termékek:
  • OPI Nail Envy
  • Cupcake Polish Pool It Together
  • Essence All That Greys 01 Back To Black
  • Essence I ♥ Trends The Metals 35 Rock My Soul
  • Essence Colour & Go 141 Icy Princess
  • Ever Glaze top coat
  • Born Pretty BP-75 paletta
  • Avon szegecsek
  • Born Pretty XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper


 Az alábbi linken rendelhetitek meg 3,59$-os akciós áron, ha megtetszett:
http://www.bornprettystore.com/2pcsset-clear-marshmallow-silicone-jelly-stamper-with-nail-stamper-scraper-p-26498.html

Ha nem akciós terméket rendeltek használjátok a MYB10 kódot, hogy 10%-os kedvezményben részesülhessetek!Hogy tetszik? Szeretitek a clear jelly stampereket?

Minden jót!1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...