Oldalak

2017. január 11., szerda

Plum Perfect - avagy megint lila


Sziasztok!



Mint lila lakkok szerelmesének, nehezemre esik ellenállni az ilyen színű lakkoknak. A Cupcake Polish Plum Perfectjét is "kerülgetem" már egy ideje, és ezúttal csak belekerült a virtuális bevásárlókosaramba. Nem bántam meg! Nagyon sok lila lakkom van, de természetesen nem egyformák. Bár a párom szerint igen, de én látom a különbséget, és ez a lényeg!

Nézegettem, hogy mit is kéne rá nyomdázni. Aztán eszembe jutott egy ilyen kicsit színesebb manikűr ötlete. Nem bántam meg, a márkától a Time To Fly lakkal kombináltam, amit szintén nagyon szeretek! Nyomdalakknak pedig egy világoslila árnyalatot választottam, nem bántam meg, hogy nem fehéret, amit előbb kinéztem hozzá.

Tehát, a két középső köröm díszítése stamping decals technikával készült, egyszerű, de én kedvelem az ilyen manikűröket.




















Felhasznált termékek:
  • OPI Start-to-Finish
  • Cupcake Polish Plum Perfect
  • Cupcake Polish Time To Fly
  • MdU 16 Lilac
  • Moyra Shiny UV coat
  • EverGlaze top coat
  • Pueen Lace Blossom paletta

Milyen lett? Ti kedvelitek a lilát?

Minden jót!

5 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szuper manikűr lett!!! Tetszik a két lakk kombinációja!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nagyon örülök, hogy tetszik!! (-:

      Törlés
  2. Jesszus, már megint egy csodálatosan szép lila mani! A sírba teszel ezekkel a lilákkal, szerintem miattad szokom rá ezekre a kombinációkra, pedig azelőtt nem is kedveltem ezt a színt. Tökéletes díszítés, és nagyon izgalmas a motívum is. Imádom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!! (-: Én kékkel-zölddel vagyok így, hogy kezdem megkedvelni, mert látok olyan manikűröket melyek tetszenek. (-: Nagyobb körmön jobban mutatna ez a minta..

      Törlés
  3. Nagyon szépek a lakkok, és a manikűr is szuper lett :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...