Oldalak

2017. április 14., péntek

BPS és Essence..


Sziasztok!Lassan, nagyon lassan (hála a postának), megérkezett az újabb Born Pretty Store tesztcsomagom! Nem titok, hogy a díszítési technikák közül a nyomdázást kedvelem leginkább! Így aztán ha tehetem, ezzel kapcsolatos termékeket kérek tesztelésre. Ezúttal is csúszott nyomdalemez a csomagba, és ezzel is nyitom a tesztelős posztokat!

Geometriai tematikájú palettáim nem igazán vannak, pedig tetszenek az ilyen minták is, bár a fő kedvencek a virágminták. Így aztán most egy ilyen lemezt kértem, szerintem nagyon jó minták találhatóak rajta, és biztos vagyok benne, hogy fogunk még a blogon vele találkozni!
Ciiskánál figyeltem, talán én észre sem vettem volna, hogy a lemezre helytelenül került fel a felirat. De nem is ez a lényeg, hiszen nagyon jók a minták, és nagyon jól is működik a lemez! Én kicsit azt sajnálom, hogy a harmadik sor talán a felirat miatt (?) kicsit kisebb a többinél. Az én körmeim nem olyan nagyon hosszúak, de éppenhogy elég a méret, akinek hosszabb, azoknak kicsi is lehet ez a sor..... No meg, én azért kedvelem, ha kicsit nagyobb, mert könnyebb nyomdázni, ha esetleg nem átlátszó nyomdafejjel dolgozunk.

Papírtok is járt hozzá:És, hát.. Én sem hagyhattam ki ezeket az új Essence lakkokat! Hármat szereztem be, ennél a manikűrnél a két holografikust használtam, a harmadikat pedig már láthattátok a blogon.
Az ezüst nagyon szép színű, de sajnos elég gyengén pigmentált, három rétegben használtam, és még így sem volt a legjobb a fedése. Ezzel ellentétben a pink színű már mahdnem fedett egy rétegben is, kettőben pedig tökéletes! Én azért nem bántam meg egyiket sem, mert azért drága nem volt, gyorsszárító fedőlakkot meg úgyis minden esetben használok. De akit ez zavar, nekik nem ajánlom!

A két középső ujjamra stamping decals technikával készült el a minta, és Moyra alapra került. A többi ujjra nem terveztem nyomdát, de olyan csupasznak tűntek, hgy egy ilyen szerényebb színű mintát mégis kaptak. Erősebbet semmiképpen nem szerettem volna, hogy ne tereljék el a figyelmet a középső ujjakról. Az Essence lakkokat használtam nyomdázásra., és a minták kitöltésére is.
Felhasznált termékek:
 • Sally Hansen Complete Care 7-in1
 • Moyra Holographic No. 256
 • Essence Out Of Space Stories 06 We Will Spock You!
 • Essence Out Of Space Stories 04 Beam Me Up!
 • Moyra Shiny UV coat
 • MdU 2 Black
 • Essence BTGN top coat
 • Born Pretty Geometry BPX-L020 paletta
 A nyomdalemezt az alábbi linken rendelheted meg 2,99$-ért, ha megtetszett:

http://www.bornprettystore.com/born-pretty-template-stamping-plate-geometry-rectangle-manicure-nail-image-plate-l020-p-38743.html

Használd a MYB10 kódot a 10%-os kedvezményért!


Hogy tetszik?

Minden jót!


4 megjegyzés:

 1. jó ez a paletta, bár már van 1-2 geometrikus lemezem, úgyhogy szerintem én kihagyom :) de jó kis manit alkottál vele!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Sok lemezem van, de ilyen minta elvétve fordul elő, így örülök! (-: Lehet még majd fogok is venni.

   Törlés
 2. Nagyon szuper manikűr lett :) Ez a két essence lakk nekem is megvan :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm! (-: Hát, én az ezüstöt nem nagyon szerettem meg, amiért sokréteges.

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...