Oldalak

2017. április 8., szombat

piCure pOlish


Sziasztok!

Nemrég készítettem egy Picture Polish manikűrt. Akik Instagramon követnek, már láthatták, de gondoltam, azért ide is kiteszem.

A két középső ujjamra egy gradient készült, ami sajnos nem lett túl látványos. Az Attitude, Meow és Hope lakkok felhasználásával...... A mintákat fehér akrillal készítettem, nem is tudom milyen indíttatásból kézzel, hiszen ebben sosem voltam jó...... Nagy sajnálatomra a macskás palettám a héten érkezett meg, ilyen az én szerencsém a postával...... Viszont, lesz majd bejegyzés a cuki mintákkal!

Az indie lakkmárkák közül nagyon magy kedvencem a piCture pOlish! És ha jól emlékszem, ettől a márkától volt az első ilyen lakkom is, bár nem esküdnék meg rá.....

No de, lássunk még néhány képet:

Felhasznált termékek:
 • OPI Start-to-Finish
 • Picture Polish Meow
 • Picture Polish Hope
 • Picture Polish Attitude
 • Moyra Shiny UV Coat
 • EverGlaze top coat


Én azért szerettem viselni...... Elfogadható azért..?

Minden jót!

4 megjegyzés:

 1. nagyon szép mani, nekem inkább galaxisos alap, a gradienttel főleg! <3 :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Háát.. Nekem eszembe sem jutott, pedig így megnézve tényleg! (-:

   Törlés
 2. Nagyon szuper manikűr lett :) Nekem is az egyik kedvenc márkám, igaz nincs még sok lakkom a márkától, de azért lassan de gyűlnek azért :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! (-: Hát, igen, ama ritka alkalom, mikor kézzel festek valamit, nem igazán voltam elégedett. :D Hát... Azóta nekem sem lett olyan sok darabom tőlük, de szerintem még mindig az egyik legjobb márka. (-:

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...