Oldalak

2018. június 11., hétfő

Born Pretty: Wine Malaga


Sziasztok!



Jöjjön hát a következő tesztalanyom. Ahogyan nézegettem a Born Pretty Store oldalát, megakadt a szemem ezeken a szép, holografikus lakkokon, a Holo Series darabjain. Úgy gondoltam, eggyel teszek egy próbát! Így aztán csomagomba került a Holo Series BPH03 Wine Malaga árnyalat.

Mikor megkaptam a kis csomagot nagyon lelkes voltam, csodás színe van az üvegben a lakknak! Aztán amikor elkezdtem felkenni, fokozatosan csökkent a lelkesedésem. Igen nehezen kezelheő ez a lakk. Aki szeret sok apró ecsetvonással lakkozni, neki semmiképpen nem ajánlom, ugyanis a lakk felszedi önmagát és az alatta lévő saját rétegét is. Ráadásul nem terül szépen! Három rátegban használtam, eléggé mattra szárad, így fedőlakk is mindenképpen ajánlott (igaz, én mindig használok..). Fedőlakk hatására elszíneződik a lakk, sokkal élénkebb pirossá válik. Fedő nélkül inkább olyan korallos árnyalatú. Aki nyomdázni szeret rá, körültekintésel érdemes. Én a swatchok elkészítése után úgy gondoltam nyomdázok rá, és sajnos elszínezi nem is kicsit a nyomdalakkot, pedig egy réteg fedőlakk volt már rajta. És sajnos a körmöt is "szépen" elszínezni. Hát, én nem igazán ajánlom ezt a lakkot, sokkal jobbat is be lehet ennél szerezni.....

A lakk papírdobozban érkezik:
























Ha megtetszett a lakk az alábbi linken rendelheted meg:

Használd a MYB10 kódot a 10% kedvezmény igénybevételéhez!






Hogy tetszik?

Minden jót!

6 megjegyzés:

  1. Kár érte mert nagyon szép színe van. Érdekes, hogy ennyire megfog mindent. Azt hiszem maradok a PP Macoronnál, mostanában nagy kedvencem lett, igaz, az nem lineáris holo de fedőlakk nélkül is szép, gyorsan szárad és tartós.
    Bianka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, azért a PP az egészen más! Nekem a pirosai közül a Bridget van meg, nagyon szeretem! (-: A fenti lakkot viszont nem is tudom fogom-e használni......

      Törlés
    2. Tényleg, nagyon Bridgetes színe van, csak ez nem szórt pelyhes. Mondjuk amiket írtál engem is visszatartana hogy még egyszer szenvedjek vele.
      Bianka

      Törlés
    3. Hát....... Élőben annyira nem Bridget, főleg fedőlakkal. És hát ezt a lakkot tényleg nem ajánlom. \-:

      Törlés
  2. Annyira kár ezért a lakkért, pedig olyan szép színe van, kedvenc színem, de így nem fogom beszerezni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán ajánlom...... \-: Nekem még mindig a PP Bridget a kedvenc, tudom nem ez az árkategória....

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...