Oldalak

2018. június 27., szerda

BPS-tesztek: paletta és nyomdalakkSziasztok!Valahogy lassan haladok a tesztekkel, pedig nincs is sok...... Így most egy bejegyzésben megmutatok két terméket is. 

Egy nyomdalakk és egy paletta, ahogyan a címben is láttátok. Mindkettő kifogástalan minőség, már a márkáktól megszokottan. 

A nyomdalakk a fenti képen látható Ya Qin An márkájú, Pink színű lakk, nálam mindenféle palettával és nyomdázóval jól működik, megfelelő a fedése.

A másik termék egy Valentin-napi paletta, amit azért nemcsak eme "ünnepen" lehet használni, és nemcsak szerelmes minták találhatóak rajta. Ez a Valentine's Day BP-L002 paletta.

Az újabb, elegánsabb, fehér-arany designt kapott tokban érkezett:

Az első manikűrt ezzel a palettával készítettem, és nagy bánatomra a fedőlakk elkente.....
A másik manikűrnél használtam a nyomdalakkot is és szintén ezt a palettát:A nyomdalakkot az alábbi linken rendelheted meg, ha megtetszett:

A palettát pedig innen:

Ne felejtsd el használni a MYB10 kódot a 10%-os kedvezményhez!
Melyik lett jobb?

Minden jót!

4 megjegyzés:

 1. Én is lassan haladok a tesztekkel, illetve inkább csak a megírással. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugyanez. (-: A képek meg is voltak egy ideje, de, hogy poszt szülessen belőlük..

   Törlés
 2. Ez nagyon ismerős, én most kb 1 éves ha nem több lemaradásomat hoztam be, mind a két manikűr nagyon szuper lett, nekem csak Moyra nyomdalakkjaim vannak, azokkal elégedett vagyok, általában vagy holo lakk vagy nyomdalemez kerül a listámra, a nyomdalakkok meg mindig majd a következő alkalommal... eddig még nem jutottam el a következő alkalomig :D Nagyon szép és elegáns ez a fehér tok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm! (-: Egyébként a saját márkás nyomdalakkjaik is nagyon jók, a fehérrel van összehasonlítási alapom, mert van Moyra is és BPS is, utóbbit én jobban szeretem. Én próbálok ezt is azt is választani. :D

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...