Oldalak

2018. július 18., szerda

Körömágybőrvágóhoz tartó


Sziasztok!


Ma egy úgymond manikűr kiegészítőt szeretnék bemutatni Nektek. Ez az utolsó darabja a legutóbbi Born Pretty Store tesztcsomagomnak.

Nem igazán vagyok híve a körömángybőr levágásának, mert elég sérülékeny, és nem is vagyok ebben túl ügyes, főleg jobb kézzel nem. Ollóval egyáltalán nem is mernék nekiesni, aztán egyszer felfedeztem ezt a kis fogóhoz hasonló kivitelt, ezt már sikeresebben tudom jobb kézzel is használni, de azért ballal mindent sokkal könnyebb!

De lényeg a lényeg; szeretek egy ilyen eszközt magammal is vinni, és igen hegyes, éles, könnyen megsérthet más tárgyakat is a neszesszerben vagy akár engem is, ha pont sikerül belenyúlni..... Így nagyon megörültem, mikor felfedeztem ezt a kis műbőr "védősapkát" hozzá. Előtte egy saját készítésű volt, de mondanom sem kell, nem volt a legszebb. Ez viszont szerintem jól néz ki, tartós is, nekem praktikus is. A feketén kívül még piros és fehér színekben is kapható.

És akkor még néhány kép róla:Én mindenképpen ajánlom, hogyha használtok ilyen vágót!

Ha megteszettt az alábbi linken rendelheted meg:

Használd a MYB10 kódot a 10%-os kedvezményhez!


Ti használtok ilyesmit?

Minden jót!

2 megjegyzés:

  1. Tök jó, hogy ilyet is lehet kapni :) Én ollóval szoktam, vagy körömmel "vágom" el/le :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ollóval nem merem. :D Van ilyen "kaparóm", azzal szoktam még, meg ilyen üveg eszköz.... Sokáig csak visszatolni mertem. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...