Oldalak

2018. augusztus 6., hétfő

Manikűrvadász 39. forduló

Sziasztok!


Elég régen volt már Manikűrvadász, a legutóbbin pedig nem is tudtam sajnos részt venni, így megörültem, amikor megláttam PP-nél a felhívást, aki a Dolls & Nails blog írója. E kihívássorozat kitalálója, Bella most őt kérte fel, hogy legyen a kihívás háziasszonya, azaz vezényelje le a 39. fordulót. Nézzetek be hozzá, érdemes! Ráadásul azt is elmondhatjuk, ő még aktív a blogok világában, mert sajnos sokan felfüggesztették az írást..... És ennek megfelelően sajnos elég kevesen is jelentkeztünk erre a fordulóra. 

No de, csapjunk is bele! Én Thimmykét kaptam párul, azaz adta a Sors. Megörültem neki, mindig is szerettem volna Tőle vadászni. El is nézelődtem, és elég régre görgettem vissza a bejegyzések között, és többet le is mentettem. Aztán végül mégsem egy nagyon bonyolultra esett a választásom, de annál jobban tetszett. Csak a végén kicsit mégis másabbra sikerült az én verzióm.

Erre a manikűrre lett leginkább hangulatom:

a manikűr linkje

Egészen más lett az alapszíne, a PP Hope lakk, ami kék ugyan, de másmilyen kék. Próbáltam a lakk glittereivel harmonizáló kövecskéket keresni, a végeredmény nekem tetszett:


Tettem kísérletet a jobb kezemen más kövekkel, de erről nem is nagyon fotóztam, mert a másik verzió jobban tetszett:Nektek hogy tetszik?

Nézzetek be a többiekhez is!

Minden jót!

6 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett a manikűr :) A pp hope nekem is megvan, de még nem kentem fel, nem tudom miért, nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm! (-: Nekem ez volt az első a márkától, és érdekes módon még mindig nagyon tetszik. (-:

   Törlés
 2. Milyen szép nálad a Hope, mindig is tetszett, de valahogy még sem vettem meg sosem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!! (-: Csak nehogy kivonják..

   Törlés
 3. nagyon cuki mani lett, érdekes ez a hope, engem zavar hogy vannak benne nagyobb glitterek is, de az alapszíne nagyon szép, csillagos eges :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Nekem tetszik benne, amúgy élőben nem is ilyen feltűnő. (-:

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...