Oldalak

2018. október 15., hétfő

Kedvenc minta kihívás - Kedvenc újraalkotása


Sziasztok!



El is jött Akane kihívássorozatának az utolsó állomása. Ez nem más, mint a kedvenc újraalkotása, amit többféleképpen is lehet értelmezni, és lehet, hogy én értettem rosszul. Én csak kedvenc témára, azaz mintára gondoltam, tehát nem ugyanazt a manikűrt alkottam újra, csak az egyik témára egy másik manikűrt, ami nem más, mint a csipke téma volt. Tényleg nagyon kedvelem ezt a mintát, de a valódi ok az volt, hogy mikor ezt készítettem, akkor volt egy másik is amit szerettem volna, de aztán mégis azt választottam, amit akkor készítettem el. Ez manikűr nem saját ötlet, Anna, azaz @uitsanka Instagram-oldalán találtam az alábbi képet, és nagyon megtetszett:



Úgyhogy elkészítettem a saját verziómat is. Ami sajnos nem lett olyan szép, minst az övé, de azért én szerettem..

Alapul az új Essence lakkot használtam, a 118 Ultra Violet árnyalatot. Aki szereti a lila színt, mindenképpen ajánlom! Kicsit féltem, mert shimmer finishű lakk, de ennek ellenére is nagyon tetszik! Kicsit lassan szárad, de két réteg tökéletesen elég belőle. A mintát megtartottam, mivel nekem is megvan a paletta: BeautyBigBang XXL-003. A Born Pretty saját márkás fehér nyomdalakkját használtam a mintához.











Hogy tetszik?

Nézzetek be e többiekhez is:


Minden jót!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper manikűr lett, nekem a te verziód jobban tetszik a színválasztás miatt :) Jobban tetszik lilával mint azzal a halvány színnel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Hát, a lila onnan jött, hogy ki akartam próbálni ezt a lakkot. :D De a kontraszt miatt valóban..

      Törlés
  2. gyönyörű mani lett, bár én nem szeretem a csipke mintát annyira, de ez gyönyörű lett *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! (-: Hát, talán mert ez nem az a tipikus csipke. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...