Oldalak

2015. július 7., kedd

Nude-fekete manikűr

Sziasztok!

Az eredeti terv nem éppen ez volt, de eszembe jutott ez a Crystal Nails lakk, és gondoltam, ezt most muszáj vagyok használni. :D

A lakknak nincs neve, legalábbis semmit sem találtam az üvegen, csak egy kódszámot: FD 3. A lakk kellemes csalódás volt. Még talán ősszel vettem akciósan a Rossmannban. Fekete alapban sok ezer kis arany pehely úszkál, én kedvelem az ilyen típusú lakkokat. Nagyon könnyű használni, jól fed, elég a két réteg, és az ecsete is megfelelő vastagságú. A lakk állaga is tesztett, sem nem túl híg sem nem sűrű, nekem nagyon bejövős. (-:
Sokan talán nem kennék fel ezt a színt, mivel nyár van. Engem nem zavar, a fekete bármikor jöhet, mégha ez a manikűr őszies színű is, én megszerettem. :D
Az arany Essence annyiból csalódás volt, hogy eléggé csíkos felkenve, viszont nála tökéletesebb arany nyomdalakk szerintem nem létezik. :D Én erre a célra használom..
No de.. A mainkűrről. Stamping decals technikával készült. Sajnos-sajnos úgy készítettem, hogy a párnát átlátszó lakkal kentem át, pedig nálam inkább az jellemző, hogy színes lakkal kenem, ez esetben ez a nude lett volna. Sajnos bubis lett, ezt a közelebbi képeken láthatjátok majd. Ezért nem kedvelem így ezt, csak most lusta voltam arra, hogy a körömágynál szebben kivagdosni, mert a színes lakkos megoldásnak az a hátulütője, ott jobban oda kell figyelni, de a nagy melegben most erre futotta. Én összességében azért elégedett vagyok vele!

Felhasznált termékek:
  • Rimmel Nail Nurse körömápoló
  • S-He Stylezone 322 Nude 
  • Crystal Nails FD3 
  • Essence Metal Glam 04 Gold Digger 
  • Essence Stamp Me! fekete nyomdalakk a virágok kitöltéséhez
  • Sally Hansen Big Shiny fedőlakk a feketére
  • OPI RapiDry fedőlakk a 2matricákra (sajnos kissé elkente)
  • Konad m100 paletta

És akkor következzenek a képek:















Hogy tetszett ez az összeállítás?

Minden jót!

4 megjegyzés:

  1. Tetszenek a körmeid,szerintem nagyon ügyes vagy :) Szép mani lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! (-: Sajnos, nem mindig vagyok elégedett, de próbálkozom. (-:

      Törlés
  2. Állati mutatós lett ez a manikűr, ha nálad vadászhatok manivadin, és remélem, ez hamarosan bekövetkezik, ez a szupercsajos köröm esélyes lesz áldozatként!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Talán láttad Ciiskánál, milyen szépen alkotta újra. (-: Én kedvelem a fekete színt bármikor...... A Krémmánián sokszor nézegettem a munkáidat, talán egyszer én is vadászhatom Tőled. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...