Oldalak

2015. július 4., szombat

Pink pedikűr

Sziasztok!

Mai témám egy pedikűr. (-:
Nem sok ilyen bejegyzés lesz azt hiszem, bár nem tudom még...... A fő oka az, hogy sajnos főleg így közelebbi képeken ápolatlannak érzem a lábaimat, és magam sem tudom mit kellene tenni velük. Esetleg, ha valakinek valami tippje..... Sok mindent kipróbáltam, és sajnos mindig ez a végeredmény, hogy igen száraz a bőr rajta. :-7
Úgyhogy, ez van, de azért szerettem volna megmutatni, mit viselek a lábaimon.

A minta sajnos túl aprólékos lett. Közelről tekintve nagyon tetszik, lehet, hogy majd kézre kipróbálom, bár ez a minta kicsi kéz körömre, a lemez egyik bolygója, ami úgy néz ki, mint egy pamutgombolyag. :D
A Barry M lakkor még Ciiskától vettem valamikor. Jól sejtettem már akkor is, de még csak most bizonyosodott be, hogy kiváló nyomdalakk. Sűrű, így felkenve szinte már egy réteg tökéletesen fed, de azért kettőt szoktam használni.
A Maybelline lakk nagy csalódás volt, mert nagyon híg, és még a 3 réteg sem fed jól. És az Astor is, nekem nem igazán vált be, ezért használom lábra. A képről lemaradt az OPI RapiDry fedőlakk, ezt csak a nyomdázott körmökre használtam.

No de.. Felhasznált lakkok:
  • Astor 5 in 1 Base Coat
  • Barry M Gelly GNP 9Pomegranate 345
  • Maybelline Colorama 26
  • OPI RapiDry fedőlakk
  • MoYou Sci-Fi 04 paletta 

És akkor jöjjenek a képek:











Ti szoktatok a lábkörmökre nail artot készíteni? Vagy csak kifesteni esetleg az sem.. (És festés nélkül pucérnak érzem, bár télen sosem festem. :D )

Minden jót!

4 megjegyzés:

  1. Pedig szép a lábad. ☺
    Nekem tetszik a végeredmény.☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! (-: Én mindig száraznak látom.. Pedig próbáltam már testradírt, cukrosoknak való lábkrémet..

      Törlés
  2. Szép lett, tetszik a kis minta a "mutató" lábujjon! :D
    Olaj-finomra őrölt konyhasó radírkombót próbáld ki, semmi más nem elég hatékony nálam. jó alaposan átdörzsölöm az olajos sóval a körömágyak környékét is, olyan lesz, mint az újszülötteké. A makro-fotózáshoz különösen hasznos ez a módszer, a kezeimen is ezt használom, mielőtt feltöltök egy fotót.
    Gratula, csini pedi lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :D Ki fogom próbálni. Még a kezem hagyján, de a lábam sajnos mindig ilyen száraz.. \-: Már testradírral is próbálkoztam..

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...