Oldalak

2016. szeptember 23., péntek

Szólánc 2. forduló: Rózsák


Sziasztok!



Ezúttal én is csatlakoztam ehhez az új kezdeményezéshez, mely a Szólánc elnevezést viseli. Ennek kitalálója Helie, a Színes lakkok blog írója. A forduló házigazdája pedig Noémi lett, őt kicsit régebben követem, nagyon szép munkái vannak, mindkettőjükhöz érdemes benézni, ha nem ismeritek a blogjukat. (-:

Noémi a Rózsák témakörét választotta nekünk. Eszembe jutott egy ötlet, amit kicsit régebben láttam valahol, az Instagramon, de sajnos nem emlékszem kinél. \-: És sajnos nem is sikerült a dolog, de nem volt kedvem újat alkotni, és hordhatatlan sem lett a manikűr annak elenére sem, hogy abszolút nem az született belőle, amit szerettem volna. :D

Ez az ötlet az lett volna, hogyha van egyforma mintából negatív és pozitív ábra egy átlátszó nyomdázó segítségével egymásba lehet nyomdázni ezeket különböző színekkel. Rózsát csak olyat találtam, ami egymás tükörképe, tehát decals módszerre lett szükség ahhoz, hogy az egyiket át tudjam fordítani. Az "üres" rózsát nyomdáztam a matra, és fordítva helyeztem a körmömre, majd erre nyomdáztam a színes "tele" rózsát a CBL If You Dare lakkjával - ami csodás lakk, és nyomdázni is lehet vele, mert jól pigmentált! Sajnos nem igazán jött össze a dolog, inkább egy amolyan dupla nyomdának néz ki a végeredmény. A nyomdázó deformálódása miatt egyébként is nehéz szépen megoldani, legalábbis a jobb kezemen úgy tűnt a dolog, a többi pedig a bénázásomnak tudható be. :-D























Felhasznált termékek:
  • OPI Nail Envy
  • CBL If You Dare
  • OPI Alpine Snow
  • Essence 46 Black is Back
  • Cien top coat
  • Moyra UV Shiny top coat
  • Essence BTGN top coat
  • Pueen SE03A paletta

Nézzétek meg a többiek alkotásait is:


Minden jót!

10 megjegyzés:

  1. Ez csodaszép lett *.* Még ha nem is teljesen olyan mint aminek elképzelted, szerintem így is tökéletes lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! (-: Azért hordtam több napig. (-:

      Törlés
  2. Jó lett, nekem nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper lett, szerintem így is nagyon jól mutat. És csodás ez a lakk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!! Igen, ez is egy olyan lakk, ami megérte az árát!

      Törlés
  4. Hogy miket találnak ki nyomdázásnál :). Nagyon szép lett! Azért a problémádat is értem. Ha nem nyomdázol feketével, szinte 3D-sek lennének a rózsák, csak akkor meg nincs kontúr. Mindegy mert nagyon jó lett. Még ezt a szép lakkot is hogy feldobja 1-2 nyomdázott köröm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Hát, ha a decalson kitöltöm ecsettel színnel a fekete rózsákat, akkor pontos marad, dehát a kihívás mindig megvan, és én most így jártam vele. Azért örülök, hogy tetszik! (-:

      Törlés
  5. Ha nem írod le a készítés viszontagságos menetét, én simán azt hittem volna, hogy ennek ilyennek kell lenni hivatalosan, ugyanis számomra ez a minta így, ahogy van tökéletes, bámulatosan művészi hatást nyújt. Sokszor a véletlen a legnagyobb mester, és sokkal többet hoz ki a manikűrből, mint amit remélünk.
    Akárhogy is kellene ennek kinéznie, ha még egyszer elkészíted, akkor se csináld másképp, így az igazi! :)
    Imádtam :)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem jó lett, nekem nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...