Oldalak

2016. december 8., csütörtök

A kávés manikűr




Sziasztok!


Ismét teszttel érkezem, ezúttal egy nyomdapaletta az alany. Érdekes lemez, vannak rajta kávészemek, a kávé még a cserjén és virágok, bár a kávénak nem éppen ilyen formájú a virága. De ettől függetlenül jópofa lemez, és jól használható, jó minőség.

Ez a paletta is a szokásos kék fóliával érkezett:


A fólia lehúzása után:


A hátulján a feliratok:


És a szokásos tok:



A manikűrhöz egy mágneses Masura lakkot használtam, élesben most először, ezért nem is lett az igazi. Néztem tutorialokat hozzá, én most alap nélkül próbáltam ki, lehet, hogy érdemesebb lett volna fekete alapra kenni. De sebaj; majd legközelebb! Azért nem lett hordhatatlan így sem szerintem, bár a Sally Hansen pelyhes lakkal kicsit mellélőttem a nyomott körmökön, mert nem igazán látszik, és elkente a nyomdamintát, ami inkább a fényképeken tűnik fel..... Amúgy lemostam volna.


Jobb kézre jobban is sikerült:











Felhasznált termékek:
  • OPI Start-to-Finish
  • Masura  904-181 Органза и Кашемир
  • Golden Rose Wow! 96
  • MdU Chocolate 23
  • Sally Hansen 18K Gold Hardener
  • EverGlaze top coat
  • Harunouta 春の歌-06 paletta




Ha megtetszett a paletta, az alábbi linken rendelheted meg 1,59$-ért:
http://www.bornprettystore.com/55cm-round-nail-stamp-template-coffee-flower-design-image-plate-p-29546.html

Használd a MYB10 kódot a 10%-os kedvezményért!






Hogy tetszik?

Minden jót!

8 megjegyzés:

  1. én is bajban vagyok a masura mágneses lakkjával, szerintem teljesen mindegy hogy kensz-e alá sötét alapot...inkább a mágnesezés a lényeg, bár én még nem találtam meg az igazi módszert! :D te mivel mágnesezted? masura mágnessel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor csak kipróbáltam feketére kentem.. Biztos, hogy van egy technikája, de még én sem éreztem rá. Igen, Masura mágnesem van. Rendeltem egy Dance Legend lakkot is, hátha azzal könnyebb..

      Törlés
  2. A mágneses lakkokat nagyon szeretem, de bevallom, nekem ezek a Masurák ÉLES korrekt tesztekben, földi halandók körmein nem hozzák azt a varázslatot, amit a szénné mókolt, reklámcélú fotókon látok. Hah, most kiadtam magamból. Végre.

    Sima Essence, és Avon magnetic-jeim vannak, a napokban sokat próbálkoztam velük. Sok múlik a lakk töménységén, hiszen van egy alap, nem túl pigmentált bázisa ezeknek a lakkoknak, bennük az acél? por, ami reagál a mágnesre.
    Ha a lakk már besűrűsödött, muszáj hígítani, különben nem reagál.

    A másik a mágnes. Nem ismerem a Masuráét, de mióta beszereztem egy Crystal Nails Tiger Eye nyeles mágnest, új korszak kezdődött el az életemben! :D Baromi erős mágnes, elképesztően éles effektet hoz létre.

    A harmadik a fedés. Felkened, mágnesezed, fasza, aztán lekened és gyengül az effekt, mert a fedőlakk megbontja a már kialakult effektet az oldószereivel. A megoldás az, hogy frissen felkent fedőlakk FÖLÖTT kell mágnesezni, baromi erős mágnessel. A fedőlakk vékony, átlagos száradású legyen, hogy legyen ideje a mágnesnek dolgozni.

    Negyedik, az alap. A fekete alap jó ötlet, intenzívebb lesz tőle a hatás, de én inkább sötét csokoládébarnát ajánlanék egy ilyen aranyló mágneslakk alá.

    Fú, bocs a hosszú kommentért, de kikívánkozott.

    Örülök, hogy nálad mindig őszinték a posztok. Ez így hiteles. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm az utolsó mondatot!! ♥
      És a tanácsokat is, a fedőlakkos dolgot ki fogom próbálni. Nekem Masura mágnesem van, erősnem kűnik, de nincs összehasonlítási alapom.....
      Azóta vásároltam egy Dance Legend mágneses lakkot, egy csodás sötétlilát. Naillandnél most akciósak ezek! És ez a lakk egy álom a Masurához képest! Nem kell alap, két rétegben ha kenjük, és csodásan mágnesezhető. Viszont a fedőlakkal itt is vigyázni kell, majd kipróbálom az általad írt tippet!
      Egyébként tényleg néztem egy csomó videót, és ott minden egyszerűnem tűnt, ami valóságban nekem nem nagyon akart összejönni..... A mókolás nem szokásom, olyan nagyon nem is értek a dologhoz.. Vektorgrafikában vagyok otthon inkább, 9 évig fényszedőként dolgoztam. (-:

      Törlés
    2. Köszi a tippet, Dance Legend ügyben, mindenképp rájuk kukkantok! :)

      Ööö... mi az a fényszedő? :D

      Törlés
    3. Szerintem nagyon megéri, ha tudom, hogy ilyen többet is veszek. :D

      Nyomdai munka. A szedő modern változata; nem ólommal történik, hanem számítógéppel. És persze sokszor hoztak kézzel rajzolt/írt terveket, amit meg kellett rajzolnom, afféle grafikusság is hozzátartozott, nagyon szerettem csinálni......

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...