Oldalak

2019. május 13., hétfő

Tavaszi hangulat kihívás - Elegáns/Szolid


Sziasztok!


Újabb fordulójához értünk Akane kihívásának, és ez nem más, mint az elegáns/szolid. Én úgy voltam vele, hogy vagy-vagy, mert ugye lehet a kettő együtt is, de végülis az enyém annyira nem lett szolid. De remélem, azért elegáns! Egy céges gyűlésre készítettem, és úgy éreztem megállja a helyét ezen a fordulón is.

Közben ismét bemutatnék egy nyomdalemezt is, a Born Pretty Store jóvoltából. Ez pedig nem más, mint a Born Pretty - Geometry - L002 paletta. Én nagyon megszerettem a geometrikus mintákat is, szerintem ezen is nagyon jó minták vannak! És a minőség is a már megszokott, jó minőség.

Most is a fehér-arany tokban érkezett:




Alapnak a Picture Polish Ambert használtam, nagyon szép lakk, aki szereti az ilyen színeket kihagyhatatlan! Igaz, hogy három rétegben fedett tökéletesen, de ez nem szegte kedvem. A gyűrűsujjamra pedig az ILNP Spiced Eggnogot kentem. Erre ment a minta az MdU Chocolate színével, a középső ujjamra egy Essence lakkal, a Metal Glam trendkiadás 04 Gold Digger színével. Hogy kicsit feldobjam és elegánsabbá tegyem, tettem rá egy-egy arany szegecset, ezek is Born Pretty termékek.











Ha tetszett a paletta az alábbi linken rendelheted meg:

Használd a MYB10 kódot a 10%-os kedvezményhez, amit a nem akciós termékekre biztosít a webáruház!






Nézz be a többiekhez is!



Minden jót!

2 megjegyzés:

  1. Ez a lakk ❤ A manikűr is jól sikerült :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! (-: Igen, ezt a színt is jól eltalálták. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...