Oldalak

2015. július 20., hétfő

Manikűrvadász 18. forduló

Sziasztok!

Elérkeztünk a Manikűrvadász 18. fordulójához. E forduló háziasszonya Niki, akinek most ismerkedtem meg a blogjával, fel is iratkoztam, mert megtetszett. (-:

Nekem különösen izgalmas ez a forduló, mert még sohasem vettem részt ebben a játékban, bár régóta figyelem a többiek alkotásait. Igaz, azt nem is tudtam, hogy olyasavalaki is részt vehet, aki nem rendelkezik bloggal.
Páromnak Flórát kaptam a sorsoláson, akinek már régóta követem a blogját. Szép manikűrjei vannak, és sminkben is profi, mindig csodálom a munkáit. Sokáig válogattam, végül két manikűr maradt, amiből EZT választottam. Nem éppen úgy sikerült, mint terveztem, dehát mivel nem rendelkezem sheer tint lakkokkal, így kikavartam színeket, sajnos a feketét ki kellett volna hagynom, mert úgy néz ki, mintha a nyomdalakkot kente volna el a fedőlakk, így nem vagyok elégedett.......

Flóra így alkotta meg ezt a manikűrt, ami nagyon tetszik:

eredeti manikűr linkje

És akkor következzék az én változatom. Inkább a jobb kezemről mutatnék több képet, azt annyira nem rontottam el a feketével:

És végezetül azért egy kép a rosszul sikerült bal kézről is. :D :


Azért remélem, elfogadható volt......

Minden jót!Nézzétek meg a többiek munkáit is:30 megjegyzés:

 1. Hű, nagyon tetszik :) A fejléced tök jópofa :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!! Hát, ha már olyan vagyok, mint egy boszorkány! :D Sajnos túl jót akartam alkotni manikűr teén, túllőttem a célon..

   Törlés
 2. Úúú, ez gyönyörű lett! Mindkettő tetszik, szerintem nem lőttél túl a célon, nagyon tetszik a színösszeállításod és sejtelmes lett a feketével, kár lett volna, ha nem teszed bele. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm! (-: Talán azért nem tetszett annyira, mert jobban eltér az eredetitől..... Mivel csak fólián kevertem a színeket.

   Törlés
 3. Nagyon néztem a balt, de eszembe nem jutott a rosszul sikerült jelző. Nagyon szép lett! Az egyik kedvenc madaram egyébként a páva ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Hát, sokáig gondolkodzam, hogy készítek egy másikat, de ezt a manikűrt négy napig viseltem, és a munkahelyen többen dicsérték. :D

   Törlés
 4. A régi alkotás is csodaszép és az új is szép lett!!!;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Örülök, hogy tetszik Neked!

   Törlés
 5. Elképesztően különleges manikűr, és nem tett rosszat az a színhatás, amit hibának látsz. Ettől olyan izgalmas, olyan, mintha titokzatos árnyak borítanák a mintát.
  Nagyon tetszik, gratulálok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, nagyon jól esik, hogy tetszik! (-: Pedig valóban az utolsó pillanatig gondolkoztam, vajon ezt tegyem-e ki a játékra. (-:

   Törlés
 6. Picit valóban sötétebb lett a színvilága, mint az eredetié, de szerintem sem lett rossz. Sőt, nekem nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!! Nagyon örülök, hogy tetszik! (-: És annak is, hogy részt vehettem a játékban, nagyon élveztem! (-:

   Törlés
 7. Nagyon jó lett. :) Szuperek ezek a színek és a minta is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!! (-: Tényleg nagyon tartottam attól, hogy most igen félresikerült a dolog...... (-:

   Törlés
 8. Válaszok
  1. Köszönöm!! Nagyon örülök, hogy Neked is tetszik! (-:

   Törlés
 9. Szerintem mind két kezed nagyon szép és egyedi. (mármint a minta a körmödön,nem a kezed...az csak a tied :D szóval értsd jól :)) Szuper manikűr lett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm! (-: Lehet az a baj, hogy fejben másképp képzeltem el. (-:

   Törlés
 10. Wow! Nagyon különleges! Szép minta és a színek varázslatosak! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, köszönöm szépen! Nagyon örülök, hogy Neked is tetszik! (-:

   Törlés
 11. Whao! Igazi dzsungel amazon mani! :) Nagyon tetszik. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. :D Ez eszembe sem jutott, bár tényleg hasonlít a pávatoll pálmalevélre. :D

   Törlés
 12. Érdekes lett :) Valóban egészen más, mint az eredeti, de ennek pont ez a lényege, hogy valami újat alkossunk, a saját ízlésünk szerint, és szerintem kimondottan érdekes színeket használtál fel, nekem eszembe nem jutott volna ezekkel társítani a páva motívumot. Tényleg sejtelmes lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, jól esik, hogy Neked is tetszik! (-: Igen, pont úgy nem szerettem volna elkészíteni, de nem is tudtam volna. Viszont ez a technika régóta érdekelt, vagy legalábbis valami hasonló, ezért esett erre a választásom. Sokat vacilláltam egy másikon, de azt szinte ugyanúgy meg tudtam volna csinálni, ebben nagyobb kihívást éreztem. (-:

   Törlés
 13. különleges manit készítettél, nekem tetszik! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm, jól esik, hogy Neked is tetszik! (-:

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...