Oldalak

2016. február 2., kedd

Addicts Challenge: 5. Pink

Sziasztok!

Már ötödik fordulójánál robog Timi kihívása. (-:
Ezúttal örültem ennek a témának, mert nemrégiben újítottam be egy CBL lakkot, és igen, nekem ez az első darabom ettől a márkától! ((-: A Kit nevű lakkról van szó, amelynek alapja pinkes színű, így most kapóra jött, hogy ki is próbálhassam. Előbb kicsit megbántam, de miután felkentem folyamatosan csak a körmeimet bámultam, annyira megtetszett. Én kedvelem a glitteres lakkokat, és ebben azért van néhány féle. :D Egy kicsit még holos is, de csak kicsit. A fotózáskor még a nap is kisütött, aminek nagyon örültem, hiszen napfényben még szebben csillogtak benne a glitterek.
És akkor a gyűrűsujj...... A fejemben megszületett egy ötlet: chevron minta különböző rózsaszínekkel kitöltve. Sajnos a kitötögetés nem sikerült szépre, talán, mert nem nyomdalakkokkal történt, talán mert fáradt voltam már és figyelmetlen, de a lényeg, hogy nem lett szép. Azért úgy hagytam, gondoltam, van azzal úgy más is, hogy nincs jó formban... De másnap még gázabbnak láttam, így került rá a fekete nyomat, mely alól azért ha megfigyeljük, felsejlenek a csíkok. ((-:

 No de, akkor lássunk róla képeket, kicsit sok lesz a nyugalom megzavarása érdekében vigyázat. :D


 Ezútal is volt kis segítőtársam is a fényképezésnél:


Felhasznált anyagok:
 • Rimmel Nail Nurse Rescue
 • CBL Kit
 • OPI Suzi Shops & Island Hops
 • OPI Suzi Has A Swede Tooth
 • Moyra Shiny UV Coat
 • Moyra Gel Look Gel coat
 • OPI RapiDry top coat
 • MdU 2 Black
 • Héhé 005 (FAKE) paletta
 • BPL-024 paletta

Hogy tetszik Nektek ez a lakk?

Tekintsétek meg a többiek alkotását is!


Minden jót!18 megjegyzés:

 1. A gyűrűsujjad a kedvencem, Kit meg nem az én világom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Hát igen, néha spontán jönnek az ötletek. A Kit..... Szerintem vagy szeretni vagy utálni lehet, számomra érdekes lakk. (-:

   Törlés
 2. A Kit nekem sem tetszik, viszont neked jól áll! A gyűrűsujjad szerintem szuper lett! :)
  Az utolsó kép pedig <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!! (-: Kipróbáltam a lemezt, csak nem nagyon látszik. :D Hát a kis drága párszor meglökte a kezem, de sosem tudnék rájuk haragudni. ^^

   Törlés
 3. Ötletes minta, szépséges manikűr! :)
  Nekem bejön a Kit, súrolja a giccs határát, pengeélen táncol, rajtad mégsem hat közönségesen, inkább kihangsúlyozza dinamizmusodat és merészségedet.
  Hozzád a gyöngyházrózsaszínt nem tudnám társítani! :D

  Indiszkrét egy mani ez, és én odáig vagyok érte! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!! (-: Valóban súrolja a giccs határát, ez a szó eszembe sem jutott rá, pedig nagyon találó. Most elgondolkodtam...... Valóban nincs gyöngyházrózsaszín lakkom. :D Régen volt, de valamiért nem igazán tetszett magamon. (-:

   Törlés
 4. Általában bejönnek nekem a CBL lakkok, de ez most valahogy nem tetszik :( Kicsit olyan érzésem van hogy sokkal olcsóbb kategóriában is simán találunk hasonlót, nem nagy szám. Viszont a manid az nagyon tetszik mégis, neked jól áll ez a pink lakk, és tetszik a gyűrűsujj is, szerintem látszanak alatta a minták (csíkok). Ügyi vagy!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!! (-: Hát igen, ez és a PP (a)live azok a lakkok, melyek sok mindenkinek nem tetszenek. Én nem bánom a vételét, nekem tetszik. (-: Ezt a lakkot a Nailland standján vettem, igazi impulzusvásárlás volt, mert nem ismertem ezt a színt, és abban a rossz megvilágításban inkább pirosasnak láttam, mint pinknek. Kint a természets fényben nagyot csalódtam, szidtam magam, mert nem határozott céllal mentem, de mikor felkentem úgy éreztem mégsem bánom. (-:

   Törlés
 5. Jaj és nagyon édes a kis segítséged! :)

  VálaszTörlés
 6. Meseszép manikűr lett,gyönyörű az a cbl lakk is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!! (-: Hát elég megosztó a lakk, élőben szebb. ^^

   Törlés
 7. Nagyon szép lett, a nyomdás körmöd tetszik a legjobban!

  VálaszTörlés
 8. Csinos lett! Szép ez a minta. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!! Néha a véletlen hoz érdekes dolgokat. :D

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...