Oldalak

2016. február 28., vasárnap

Tavaszváró kihívás: 1. Pillangók

Sziasztok!

Ma startol Timi újabb kihívása, mellyel már a tavaszt várjuk. Nézzétek el nekem, hogy most még inkább ősziesebb színeket használtam. Aki ismer tudja, hogy nem vagyok évszaklakkozó, ellenben hangulatember hírében állok, mely nem a legjobb tulajdonság, bár most ezt itt inkább arra értem, hogy a lakkokat a pillanatnyi kedélyem szerint választom meg a manikűrökhöz. Mikor ez készült nem volt tavaszias idő, lehet ez is közrejátszott az alapszín megválasztásánál. Szerintem nagyon szép ez az OPI lakk, a My Private Jet, csak ajánlani tudom, aki kedveli ezt a színvilágot. (-:
A középső ujjamon próbáltam nagyban megjeleníteni egy pillangót, a gyűrűsön pedig egy kisebbet. Elég sok ilyen motívum található a készletemben, sokat gondolkodtam melyik is legyen. (-:

Azt hiszem, jöhetnek is a képek:






















És így a végére...... A kis drága közelebbről is szemrevételezte a lakkot, megszagolta. :D


Felhasznált termékek:
  • OPI Start-to-Finish
  • OPI My Private Jet
  • ILNP Fame
  • Essence Metal Glam  04 Gold Digger
  • MdU 2 Black
  • Moyra Gel Look Gel coat
  • OPI RapiDry top coat
  • Pueen SE03B és SE04A paletták
Azért remélem, hogy elnyerte tetszéseteket!

Nézzetek be a többiekhez is, már én is kíváncsi vagyok, mit készítettek!


Minden jót!

13 megjegyzés:

  1. Ez az Opi nagyon tetszik,meg maga a kész manikűr is :) Én imádom a pillangókat,a virágmintákat is,ideje lenne néznem valami pillangós palettát és rávarázsolni a körmeimre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Nem pont tabaszi szín, talán egy ilyen kihívásba nem a legjobb, de szerettem viselni. Én most jöttem rá, milyen jó motívumok ezek is, bár az örök kedvencem a virágminták. (-:

      Törlés
  2. Nagyon szép, tényleg nem szokványos a színválasztás így tavasszal, de ez az OPI elég klassz árnyalat. Gondolom azért ősszel is jó hasznát veszed :) És éppen amíg ezt a bejegyzést írom neked csippant a telefonom hogy hagytál a blogomon kommentet :D Hát ez jó, telepátia???!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Hát igen, tavaszi kihívásra lehet nem az igazi, de sherettem viselni, napfényben szépen csillogott. (-: Tényleg nagyon érdekes. :D Talán valóban van bennem egy kis "banya". ((-:

      Törlés
  3. Csodás ez a lakk, és káprázatosan szép manikűrt készítettél :)
    Nálam is befigyelt némi őszi színhatás a háttérben :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Azért ez ősziesebb, bár én nem igazán szoktam foglalkozni vele, mikor milyen színvilághoz van kedvem. ((-:

      Törlés
  4. Nagyon jól néz ki,nekem tetszik. ^^

    VálaszTörlés
  5. Úgy látom cirminek is tetszett. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre a képre mondhatjuk, hogy tökéletesen spontán sikerült. :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...